Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Příspěvek od Swat »

Já musím říct,že to není až tak marný.Prostě od CoD by se nemělo moc očekávat,ani netvrdím,že něčím překvapí,ale když se to hraje na vychutnání,tak bych to úplně nestrhával.Přijdu z práce domů,pustim CoD,dám tři levely a jdu spát.Když mám volno a náladu,hodim to na 101 cm úhlopříčku a jedu.Na pětce a Black Ops je vidět,jak ty hry jdou v závěsu po dílech od IW,snažej se jim vyrovnat jakousi "vážností",někde se jim to daří,někde ne,příběh je vždycky klišé jak prase,ale třeba včera jsem šel misi na Bajkonuru a ta se mi líbí hodně.Dabing je někde až směšnej viz Vorkuta lágr,kdy se někdo zeptá "How do we achieve step five?" a odpověď zní "Mason's (hráč) weapon will soon be ready"....jinými slovy prostě počkejte na Masona až si vezme zbraň a pak to tu všechno vymlátíme...Ano-doslova trapárna,ale vždycky si to rád projdu už jenom kvůli těm mapám,který bejvaj zajímavý.Zjistil jsem,že CoD je potřeba hrát tak,jak je nalinkovanej.Ano,je třeba jít stále vpřed a zapínat nebo vypínat daný skripty,ale když je nad někym "follow",tak se vyplatí to dodržet tzn.nehnat se dopředu mezi dvacet třicet panáků,ale jít prostě vpřed svižně,ale zároveň rozvážně v rámci spádu akce.Pak je to slušnej atmosférickej zážitek.Nedokážu říct,kterej díl je nejhorší,snad jen bych řekl,že ty od IW jsou lepší,než ty od Treyarchu,ale jak jsem řekl-pořád je to někdy více,někdy méně-solidní atmosférická jízda od který čekám pouze odreagování.Nic víc.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

Swat píše:Nedokážu říct,kterej díl je nejhorší,snad jen bych řekl,že ty od IW jsou lepší,než ty od Treyarchu,ale jak jsem řekl-pořád je to někdy více,někdy méně-solidní atmosférická jízda od který čekám pouze odreagování.
- tak ale tym si minimalne znacne zuzil vyber, ked budeme pocitat len diely na PC, tak ostanu len WaW a BO :)

Inak teda vyskusal som ten multiplayer cez ten vikend, a je to nic moc, ale naozaj nic moc. V rovnakej akcii som vyskusal aj MW2 a ten ma sice nepresvedcil na to, aby som to kupil, ale zato som si cez ten vikend aspon poriadne zahral. BO som hral asi tak 1-2 hodiny, IMHO je ten multiplayer o dost horsi nez v MW2. Mapy by som povedal su horsie, zbrane tiez a zvuky, tak tie su jak z nejakej najlacnejsej hry (je mozne, ze tu zvukovu stranku kritizujem hlavne preto, ze teraz hram Bad Company 2). Naviac neviem ako to robia, ale grafika je podla mna horsia, ale HW narocnost vyssia, naviac to neudrzi ani plynuly framarate, obcas sa to akoby zastavi.
Celkovo by som to zhrnul asi tak, ze MP BO je IMHO prakticky na nerozoznanie od MW2, ale aj napriek tomu horsi...

A teda single player som nehral, ale kedze ten v Bad Company 2 som ani nedohral (a vyskusal som ho az vtedy, ked raz nesli servery na MP), tak predpokladam, ze tento typ koridorovych zbesilych strielaciek plnych cutscene a ktorou sa musi postupovat presne tak, ako to vyvojari navrhli, asi nie je moja salka kavy :)
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Frostys píše:Tak přesně pro takové lidi to CoD je :) Ehm, děti..
Názor ti samozřejmě nikdo nebere.Ale můj názor je takovej,že to nelze takhle paušalizovat.Slyšel jsi někdy o japonskejch hernách Pachinko?Tam se po práci nahrnou tisíce japonců po celý zemi a hrajou mnohdy naprostý kraviny,kdy honěj kouli v různejch labyrintech apod.Prostě hry,u kterejch vypnou mozek a odreagujou se.A to je smysl CoD.Dá se říct,že je to pro děti,stejně tak jako že je to pro lidi,který se chtěj odreagovat (např.po práci),neprobírat složitý manuály a užít si atmosféru.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

michal3d píše:
Swat píše:2). Naviac neviem ako to robia, ale grafika je podla mna horsia, ale HW narocnost vyssia, naviac to neudrzi ani plynuly framarate, obcas sa to akoby zastavi.
Black ops nemá v žádném případě horší grafiku než díly od IW. Naopak je to nejlépe vypadající CoD hra(což není žádná senzace že, když to je aktuální díl). Nevím do jaké míry dokážeš objektivně hodnotit grafiku, ale asi moc dobře na tom nebudeš. Black ops má rozhodně lepší textury, stíny a vegetaci než starší díly. V efektech a modelech postav ja na tom tak nastejno. Srovnej si ty hry vedle sebe a ty rozdíly, které nejsou samozřejmě moc dramatické, určitě poznáš.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Swat píše:
Frostys píše:Tak přesně pro takové lidi to CoD je :) Ehm, děti..
Názor ti samozřejmě nikdo nebere...
Těžko ale říct, jestli tohle je záměr CoD série.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Místo dítěte bych použil spíš termín "příležitostný hráč" ... spousta efektů, hurá akce, krátkodobý intenzivní zážitek ... a pak do hlubin zapomnění, protože si koupí další podobnou hru.
Goldnoob team proud member!
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Což ale ocení i dítě, ne? :)
Naposledy upravil(a) Frostys dne úte 14. čer 2011, 18:56, celkem upraveno 1 x.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ale to z toho ještě nedělá dětskou hru.
Goldnoob team proud member!
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Ten mulťák přes víkend jsem taky vyzkoušel a bavilo mě zkoumat nové možnosti co tvůrci vymysleli. Jinak je prostě COD, ale oproti 6 to má o dost vyšší nároky, aspoň u mě se to projevilo hodně.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Těžko ale říct, jestli tohle je záměr CoD série.[/quote]

Jo,s tím souhlasím.Asi Thellwin to vystihnul-pro příležitostný hráče.Já zkoušel Armu,už jsem se do toho dostával,nahrnula se práce a prostě jsem přestal mít náladu se něco "učit",myšlenkama jsem byl jinde.Takhle jsem se už hodně dlouho nedostal k oblíbenýmu Silent Hunterovi (ponorky) u kterýho jsem trávil doslova dny a noci.Poslední dobou mám tolik práce,že místo toho mi víc vyhovuje zahrát nedávnej Apache Air Assault apod.A místo Army CoD.Užít si ten pocit z boje,sejmout-u CoD ne pár,ale desítky prevítů-a jít si lehnout.Dovedu si představit,že si to dokáže užít i fanda do zbraní,který jsou v CoD dle mýho názoru zpracovaný solidně.A je zcela jasný,že dneska klidně i generace dvacetiletejch neví,co je to za chlápka s tím černym plnovousem a s kým že to mluvil v Pentagonu.Ano,je to prezident,ale kolik pubertáků ví kterej?A proč se o něm tak ví?Kolik mladejch ví,proč jsou tam levely z Vietnamu?Proč válčej s amíkem ve Vietnamu?Vidím to v rodině-svýho synovce a neteř mám hodně rád,ale o těchto věcech nevědí nic,protože je to nezajímá.Na druhou stranu lidi,který chtěj vědět,tak-světe div se-i CoD pro ně může být startér k tomu,aby si něco zjistili.Kluk si zahraje level ve Vietnamu a začne chtít vědět,co že to bylo,proč to bylo atd.Půjde na encyklopedii,začne o tom číst apod.Takhle mě vzal Silent Hunter.Zajímal jsem se vždycky o válku,ale o válce v Atlantiku jsem toho příliš nevěděl.Dneska toho díky SH simulaci vím mnohem víc.Je to diskutabilní a je to věc názoru.

Thellwin:Sorry,chápu,že je to tu o Black Ops,ale když už jsme to takhle nakousli,tak jsem se rozepsal....
flukes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flukes »

Stahl jsem si DLC pack 3 a nejde mi mapa Hazard (golfove hriste) mam PL verzi, s AJ.
Nema nekdo stejny problem? Diky
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Zdar,nesetkal se nekdo s hlaskou "Server disconnected: Game session no longer available" ?
Do ted mi to behalo v pohode,jen sem to nakou dobu nehral,a ted me to pokazdy zhruba po 10min. vykopne.
Neco sem googlil ,dela to vic lidem ,ale nic nepomohlo.
A nez se dostanu do hry tak se mi to sekne na uvodni obrazovce "fetching stats" a pusti me to az po 5 minutach :x
To to zas do....li nejakym patchem nebo co..

edit: na steam foru,je tohle,to sem este nezkousel.

Kód: Vybrat vše

i contacted activision and someone is helping me if i manage to fix it ill tell u.

for now he told me to port forward(dint fix it for me)

UDP 27000 to 27015 inclusive (Game client traffic)
 UDP 27015 to 27030 inclusive (Typically Matchmaking and HLTV)
 TCP 27014 to 27050 inclusive (Steam downloads)
 Dedicated or Listen Servers
 TCP 27015 (SRCDS Rcon port)

In addition to the required ports for Steam, Black Ops requires the following ports for multiplayer:

UDP/TCP 3074
Mohl by mi nekdo pls poradit? co to je za hodnoty,kam je mam zadat,v portech se nevyznam :D
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

ŠakaL píše:Mohl by mi nekdo pls poradit? co to je za hodnoty,kam je mam zadat,v portech se nevyznam :D
Pokud si na NATem, tak tyhle porty povolis klasicky v routeru pres http :)
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

no jo ale ja vubec nevim vo co de :D
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
3482
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3482 »

Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

To uz jsem mel taky, ale zustal mi muj level.
3482
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3482 »

Objevuje se mi sem a tam po supuštění MP a není to pokaždý asi tak jendou za 5-10spuštění hry. Level 50- 15.prestige už mám si tak měsíc. tuto hlášku mi to dává poslední týden.O žádné postupy ve hře sem nepřišel.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“