prosim ta neporovnavaj neporovnatelne s neporovnatelnym...nastuduj si na akych taktoch bezali prve 32 nm-ove procesory Intelu...a ked uz chces silou mmcou provnavar so Sandy Bridge tak ta sa nepozeraj na zakladny takt ale kolko to da po pretaktovani..kludne by mohli nastavit aj vyssi zakladny takt....ale na co ?...aby vykonovo zrusili Gulftown ??THANATOS píše:Preco je 2.9Ghz na smiech? SB 2600K ma len 3.4Ghz to nie je na smiech, ked si pozries ako dlho vyrabaju na tom procese?
flanker: a kolko asi bude tych ludi ktori si aspon prilezitostne zahraju ked si kupuju takuto lacnu zostavu ??...podla mna dost malo...to uz by si mohol porovnat zrovna s trhom s grafikami...vacsinu grafickeho trhu ma Intel vdaka svojim integrovanym rieseniam...je to pravdepodobne vdaka predaju lacnych notebookov ktorych sa preda najviac a ludom je v tychto pripadoch uplne ukradnute aku maju grafiku...takisto teraz Llano aj ked momentalne hovorim o desktope su to lacne riesenia pri ktorych si myslim ze iba male percento ludi hra hry aj ked iba prilezitostne...preto by podla mna bolo o vela lepsie vyvinut desktopove Llano s lepsim CPU a grafikou dajme tomu s nizsim poctom SP pre najvykonnejsi model co by asi zaistilo vacsiu konkurencieschopnost...co sa tyka notebookov tam az taky problem nevidim
snad som to napisal zrozumitelne