Nefunkční instlace z Recovery Partion
Moderátor: Loki5567
- Ruda
- Začátečník

-
Nefunkční instlace z Recovery Partion
Zdravim, mám notebook HP mini 2010 ke kterému byl WIN7 Start, bohužel systém se musel přeintalovat, ale intalace z Recovery partion nechce naběhnout, vždy zahlásí chybu: Výběr svazku se nezdařil, protože k požadovanému zařízení nelze získat přístup.
Původní disk C: je vyformatovanej a je na něm nyní neaktivovaná instalace Win7 Ultimate nainstalovaní přes USB.
Je tu nějaká šance jak opravit Recovery disk? Bohužel instlační klíč už nepřečtu
Původní disk C: je vyformatovanej a je na něm nyní neaktivovaná instalace Win7 Ultimate nainstalovaní přes USB.
Je tu nějaká šance jak opravit Recovery disk? Bohužel instlační klíč už nepřečtu
- UberDiablo
- Začátečník

-
Re: Nefunkční instlace z Recovery Partion
pokud jsi disk zformatoval vcetne recovery partitiony, tak smolik .. da se nechat si poslat recovery cd, ale neni to zadarmo, aspon vetsinou, nevim jak u hp.
takze bud zkopirovat od nekoho, kdo ma to same, nebo nainstalovat z dvd s klicem. a pokud neprectes klic, taky se dala nejak vymenit nalepka.
pokud mas zaruku, asi bych se zeptal prodejce, jak se to resi, nebo zkus primo podporu HP.
takze bud zkopirovat od nekoho, kdo ma to same, nebo nainstalovat z dvd s klicem. a pokud neprectes klic, taky se dala nejak vymenit nalepka.
pokud mas zaruku, asi bych se zeptal prodejce, jak se to resi, nebo zkus primo podporu HP.
775 reborn.. X48 & C2D E5200 (THX 2 Frost), zatím pouze @4,9GHz na vzduchu i vodě
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud mas legal system a jen neprectes klic - tak bych volil ISO z technetu nebo tak a pak SLIC metodu.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Butch
- Středně pokročilý

Nebo sehnat uplne stejny novy nb nekde na prodejne a udelat zalohu treba acronisem na externi disk.
Nabootujes z flashky a udelas zalohu celeho disku vcetne obnovovaciho oddilu na tvuj ext disk. Tj neco co ti radil Diablo aneb obslehnout to.
Nabootujes z flashky a udelas zalohu celeho disku vcetne obnovovaciho oddilu na tvuj ext disk. Tj neco co ti radil Diablo aneb obslehnout to.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Ruda
- Začátečník

-
Abych to upřesnil, byl zformátovanej jen oddíl s WIN, skryté Oddíly s Recovery a další oddíl HP_Tools zustali jak byly. Ale kdyz se pokusim najet instalaci tak mi to napíše Výběr svazku se nezdařil, protože k požadovanému zařízení nelze získat přístup
- Shit
- Odborník PCT

U té metody OEM-SLP si nejsem jistý, jestli je to v této podobě souladu s Eulou. Ano, BIOS nouťasu má SLIC, ale OEM-SLP klíč ani *.xrm-ms nejsou "oficiálně" k sehnání.LiveBomb píše:Pokud mas legal system a jen neprectes klic - tak bych volil ISO z technetu nebo tak a pak SLIC metodu.
- UberDiablo
- Začátečník

-
tak zkus tu partition po windowsech uplne odstranit, jen pozor at neodstranis tu recovery..
ad slic: HP neni technet, imho to nebude fungovat. mám technet licenci 7 a z dell 7 to nešlo nainstalovat. a dell s vistama jsem taky z hp vistiho cd nenainstaloval.
ad slic: HP neni technet, imho to nebude fungovat. mám technet licenci 7 a z dell 7 to nešlo nainstalovat. a dell s vistama jsem taky z hp vistiho cd nenainstaloval.
775 reborn.. X48 & C2D E5200 (THX 2 Frost), zatím pouze @4,9GHz na vzduchu i vodě
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No jedinej problem co tam je (pokud mas OEM, Retail, Technet, MSDN, etc..) je to, ze je tomu treba jeste podsoupnout patricny certifikat..UberDiablo píše: ad slic: HP neni technet, imho to nebude fungovat. mám technet licenci 7 a z dell 7 to nešlo nainstalovat. a dell s vistama jsem taky z hp vistiho cd nenainstaloval.
To je mi tak nejak jedno, pokud nejsou schopny dodavat instalacni placky a klic se ti za 3 mesice ze stitku osoupeShit píše:U té metody OEM-SLP si nejsem jistý, jestli je to v této podobě souladu s Eulou. Ano, BIOS nouťasu má SLIC, ale OEM-SLP klíč ani *.xrm-ms nejsou "oficiálně" k sehnání.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Ruda
- Začátečník

-
Odstranit jsem to zkusil ale porad to haze tu samou chybuUberDiablo píše:tak zkus tu partition po windowsech uplne odstranit, jen pozor at neodstranis tu recovery..
- UberDiablo
- Začátečník

-
tak v biosu bych zkusil přepnout AHCI na IDE nebo co tam bude
případně zkus hotline HP, tam by mohli vědět.
případně zkus hotline HP, tam by mohli vědět.