Nefunkční instlace z Recovery Partion

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Ruda
Začátečník
Začátečník

Nefunkční instlace z Recovery Partion

Příspěvek od Ruda »

Zdravim, mám notebook HP mini 2010 ke kterému byl WIN7 Start, bohužel systém se musel přeintalovat, ale intalace z Recovery partion nechce naběhnout, vždy zahlásí chybu: Výběr svazku se nezdařil, protože k požadovanému zařízení nelze získat přístup.
Původní disk C: je vyformatovanej a je na něm nyní neaktivovaná instalace Win7 Ultimate nainstalovaní přes USB.

Je tu nějaká šance jak opravit Recovery disk? Bohužel instlační klíč už nepřečtu
UberDiablo
Začátečník
Začátečník

Re: Nefunkční instlace z Recovery Partion

Příspěvek od UberDiablo »

pokud jsi disk zformatoval vcetne recovery partitiony, tak smolik .. da se nechat si poslat recovery cd, ale neni to zadarmo, aspon vetsinou, nevim jak u hp.

takze bud zkopirovat od nekoho, kdo ma to same, nebo nainstalovat z dvd s klicem. a pokud neprectes klic, taky se dala nejak vymenit nalepka.

pokud mas zaruku, asi bych se zeptal prodejce, jak se to resi, nebo zkus primo podporu HP.
775 reborn.. X48 & C2D E5200 (THX 2 Frost), zatím pouze @4,9GHz na vzduchu i vodě
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Pokud mas legal system a jen neprectes klic - tak bych volil ISO z technetu nebo tak a pak SLIC metodu.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Nebo sehnat uplne stejny novy nb nekde na prodejne a udelat zalohu treba acronisem na externi disk.

Nabootujes z flashky a udelas zalohu celeho disku vcetne obnovovaciho oddilu na tvuj ext disk. Tj neco co ti radil Diablo aneb obslehnout to.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Ruda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ruda »

Abych to upřesnil, byl zformátovanej jen oddíl s WIN, skryté Oddíly s Recovery a další oddíl HP_Tools zustali jak byly. Ale kdyz se pokusim najet instalaci tak mi to napíše Výběr svazku se nezdařil, protože k požadovanému zařízení nelze získat přístup
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

LiveBomb píše:Pokud mas legal system a jen neprectes klic - tak bych volil ISO z technetu nebo tak a pak SLIC metodu.
U té metody OEM-SLP si nejsem jistý, jestli je to v této podobě souladu s Eulou. Ano, BIOS nouťasu má SLIC, ale OEM-SLP klíč ani *.xrm-ms nejsou "oficiálně" k sehnání.
UberDiablo
Začátečník
Začátečník

tak zkus tu partition po windowsech uplne odstranit, jen pozor at neodstranis tu recovery..

ad slic: HP neni technet, imho to nebude fungovat. mám technet licenci 7 a z dell 7 to nešlo nainstalovat. a dell s vistama jsem taky z hp vistiho cd nenainstaloval.
775 reborn.. X48 & C2D E5200 (THX 2 Frost), zatím pouze @4,9GHz na vzduchu i vodě
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

UberDiablo píše: ad slic: HP neni technet, imho to nebude fungovat. mám technet licenci 7 a z dell 7 to nešlo nainstalovat. a dell s vistama jsem taky z hp vistiho cd nenainstaloval.
No jedinej problem co tam je (pokud mas OEM, Retail, Technet, MSDN, etc..) je to, ze je tomu treba jeste podsoupnout patricny certifikat..
Shit píše:U té metody OEM-SLP si nejsem jistý, jestli je to v této podobě souladu s Eulou. Ano, BIOS nouťasu má SLIC, ale OEM-SLP klíč ani *.xrm-ms nejsou "oficiálně" k sehnání.
To je mi tak nejak jedno, pokud nejsou schopny dodavat instalacni placky a klic se ti za 3 mesice ze stitku osoupe :-)
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Ruda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ruda »

UberDiablo píše:tak zkus tu partition po windowsech uplne odstranit, jen pozor at neodstranis tu recovery..

ad slic: HP neni technet, imho to nebude fungovat. mám technet licenci 7 a z dell 7 to nešlo nainstalovat. a dell s vistama jsem taky z hp vistiho cd nenainstaloval.
Odstranit jsem to zkusil ale porad to haze tu samou chybu
UberDiablo
Začátečník
Začátečník

tak v biosu bych zkusil přepnout AHCI na IDE nebo co tam bude :-)

případně zkus hotline HP, tam by mohli vědět.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“