mlrs píše:Ne hlupak ses tu ty, protoze neumis poradne cist
SB a dedikovana grafika samozrejme best of je, ale stoji nejvic. Ja nic netaktuju a ani nenastavuju, pouze jsem usetril hloupou petistovku za jadro. Pokud si koupi Athlon X4 a "vybehovou" deskou s Radeonem HD 5670/6670, tak cenove to bude to same jak "tvoje" Llano a bude mit par set MHz k dobru a grafiku s DDR5 4000MHz narozdil od Llana se sdilenymi DDR3 na 1333/1600
Neprekrucuj tu vyroky ostatnich, chapu, ze je v tom asi binec, kdyz kazdy neco pise, ale vysmivajici se smajliky s poplantanymi nazory si nech od cesty

nejdřív mi ukaž kde něco překrucuju a pak se můžeme bavit dál

Nakonec já jsem mu nic nenutil, sám jsem napsal, že si může vzít i SB, ale že ho to bude stát více...
\\odpovídal jsem všeobecně, protože skoro všichni (kromě tebe) tady argumentovali tím, že musí mít to "nejlepší". Já jsem mu navrhl sestavu s APU, ale zároveň jsem dodal, že si může klidně vzít i SB, nikde jsem demagogicky netvrdil, že jediná a nejlepší sestava je ta, kterou jsem postnul já a že určitě nic jiného nemá brát. Klidně si přečti celé vlákno od začátku.
Podle mě má ten X4 smysl jedině jako APU, pokud by LLano jako produkt neexistovalo, tak bych se spíše přiklonil na stranu DOC_ZENITHA (proč brát X4 když je tu i3 ?) Tolik jen k vysvětlení.
Ale když se tu začaly objevovat ty posty jako, že LLano je nesmyslný produkt a že nebude moct upgradovat, že mu nebude stačit výkon, tak to mě vážně nedalo, abych na takové názory nereagoval....
Ale když mě někdo kvůli tomu začne nazývat "hlupákem, který neumí číst" tak to pro mě není člověk, se kterým bych chtěl o něčem dále diskutovat !!