BIOS som flashol a nepomohlo to, dal som predposlednu verziu. Posledna bola beta a to som radsej nedal aby potom nevymyslali, ze mi neuznaju reklamaciu

Objavil sa este jeden nazor na tento problem, ze v mojom pripade graficka karta funguje, bola dana do ineho pc. Ze ten beep sound dava hlasenie o probleme s grafickou kartou alebo socketom. Kezde graficka funguje tak to bude socket. Jeden pan mi poradil citujem:
,,To je zrejme PCI-E radic v CPU nefunkcny pretoze prvy modry PCI-E x16 slot je napojeny priamo na radic v procesore a cierny slot zase na cip set (preto je aj x4 elektronicky zapojeny)." ....
No tak som vsetko odpojil, dal dole chladic a kukol sa na to cpu a vsimol som si, ze jeden pin je trochu jako keby inym smerom oproti ostatnym, ked som zakladovu dostal a daval som dole ten umelohmotny kryt zo socketu tak to bolo tak a myslel som si, ze to tak ma byt. tu je odkaz som to odfotil, kvalita nie moc dobra bohuzial cez mob som to fotil
http://imageshack.us/photo/my-images/199/cpusocket.jpg/ .... a to najlepsie na koniec, pc som poskladal, vsetko tak jak ma byt a pc mi uz vobec nejde. Na monitore no signal, ale uz ani ziadny beep sound a je jedno, ze kde dam graficku uz nejde ani v druhom PCIe slote. Takze takto som dopadol. Idem tam teraz zavolat len este si premyslim co poviem aby nevymyslali, este mi povedia, ze ja za to mozem a potom ma slak trafi (som si na 100 percent isty, ze nie lebo pri manipulaci si davam velky pozor:) )