Belkin SURF+M300 - Jak nastavit router?
Moderátor: Don
- Shimmy
- Nováček

-
Belkin SURF+M300 - Jak nastavit router?
Zdravím. Dnes jsem si zakoupil tento router a nevím si rady se sprovozněním. U routeru bylo konfigurační cd které jsem dal do PC a udělal všě podle přiloženého návodu. Problém je v tom, že router nechce fungovat, nevím proč. Když pořítař propojím jenom kabelem k modemu tak vše funguje jak má, ale když propojím router+mode+pc tak se mi sice objeví bezdrátová sít ale nejde se ani za boha připojit. Prosím Vás moc o radu už jsem z toho na nervy
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Belkin SURF+M300 - Jak nastavit router?
Zahod supermoderni CD a vem to po staru - pres webove rozhrani.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Shimmy
- Nováček

-
LiveBomb píše:Zahod supermoderni CD a vem to po staru - pres webove rozhrani.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
RTFM
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Shimmy
- Nováček

-
prosímtě mluv na mě česky děkujiLiveBomb píše:RTFM
- Lancelot
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Máš si přečíst návod
Ty instalační CD jsou povětšinou k prdu a ideální je nastavit si router přes webové rozhraní.
To znamená že PC či NB připojíš kabelem přím k NB a pak zadáš adresu routeru, která je na něm uvedena a heslo, které je taky na routeru či v manuálu uvedena a s minimální znalosti angličtiny či za pomocí google provedeš nastavení, většinou jen nastavíš název sítě a zabezpečení.
Ty instalační CD jsou povětšinou k prdu a ideální je nastavit si router přes webové rozhraní.
To znamená že PC či NB připojíš kabelem přím k NB a pak zadáš adresu routeru, která je na něm uvedena a heslo, které je taky na routeru či v manuálu uvedena a s minimální znalosti angličtiny či za pomocí google provedeš nastavení, většinou jen nastavíš název sítě a zabezpečení.
- Shimmy
- Nováček

-
Jo už jem se do toho nějakým zahadným zpusebem dostal, ale asi jsem změnil ip adresu toho reouteru nebo co .. takže jsem v haji ne? nemužu se dostat už do toho nastavení vubec a pořád mi to nefunguje.. jde to nějake jrestratovat?Lancelot píše:Máš si přečíst návod![]()
- Brázda.l
- Mírně pokročilý

tak opět RTFM, router jde samozřejmě resetovat.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w
Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
- Lancelot
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V tom základním manuálu je všechno popsáno, chce to jen dobře číst, není to nic složitého.Shimmy píše: Jo už jem se do toho nějakým zahadným zpusebem dostal, ale asi jsem změnil ip adresu toho reouteru nebo co .. takže jsem v haji ne? nemužu se dostat už do toho nastavení vubec a pořád mi to nefunguje.. jde to nějake jrestratovat?
My ti tady od stolu těžko budeme nějak podrobně radit, když se nedokážeš dostat do webové rozhraní či najít restartovací tlačítko.
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Krome RTFM musis i UTFG 
- Shimmy
- Nováček

-
už jsem se dostal do toho nastevní, ale tam vubec netuším co mám dělatN_o_c_l_a_f píše:Krome RTFM musis i UTFG
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nastavit si pridelenou adresu od ISP na WAN, zvolit si vlastni rozsah na (W)LAN, nastavit si a zabezpecit WLAN. To je asi tak zaklad a pak si muzes hrat dal.Shimmy píše: už jsem se dostal do toho nastevní, ale tam vubec netuším co mám dělat
- Lancelot
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že se dostatečně vyblbne na základním nastavení a na hraní už nebude mít chuť 
- Shimmy
- Nováček

-
Hoši už mi to jde .. dík za radyLiveBomb píše:Nastavit si pridelenou adresu od ISP na WAN, zvolit si vlastni rozsah na (W)LAN, nastavit si a zabezpecit WLAN. To je asi tak zaklad a pak si muzes hrat dal.Shimmy píše: už jsem se dostal do toho nastevní, ale tam vubec netuším co mám dělat