Belkin SURF+M300 - Jak nastavit router?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Shimmy
Nováček
Nováček

Belkin SURF+M300 - Jak nastavit router?

Příspěvek od Shimmy »

Zdravím. Dnes jsem si zakoupil tento router a nevím si rady se sprovozněním. U routeru bylo konfigurační cd které jsem dal do PC a udělal všě podle přiloženého návodu. Problém je v tom, že router nechce fungovat, nevím proč. Když pořítař propojím jenom kabelem k modemu tak vše funguje jak má, ale když propojím router+mode+pc tak se mi sice objeví bezdrátová sít ale nejde se ani za boha připojit. Prosím Vás moc o radu už jsem z toho na nervy
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Belkin SURF+M300 - Jak nastavit router?

Příspěvek od LiveBomb »

Zahod supermoderni CD a vem to po staru - pres webove rozhrani.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Shimmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shimmy »

LiveBomb píše:Zahod supermoderni CD a vem to po staru - pres webove rozhrani.
:D .. jsi hodnej, že mi radíš, ale nějaký další info by nebylo? Páč vůbec nevím co mám dělat :(
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

RTFM
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Shimmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shimmy »

LiveBomb píše:RTFM
prosímtě mluv na mě česky děkuji
Lancelot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lancelot »

Máš si přečíst návod :wink:
Ty instalační CD jsou povětšinou k prdu a ideální je nastavit si router přes webové rozhraní.
To znamená že PC či NB připojíš kabelem přím k NB a pak zadáš adresu routeru, která je na něm uvedena a heslo, které je taky na routeru či v manuálu uvedena a s minimální znalosti angličtiny či za pomocí google provedeš nastavení, většinou jen nastavíš název sítě a zabezpečení.
Shimmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shimmy »

Lancelot píše:Máš si přečíst návod :wink:
Ty instalační CD jsou povětšinou k prdu a ideální je nastavit si router přes webové rozhraní.
To znamená že PC či NB připojíš kabelem přím k NB a pak zadáš adresu routeru, která je na něm uvedena a heslo, které je taky na routeru či v manuálu uvedena a s minimální znalosti angličtiny či za pomocí google provedeš nastavení, většinou jen nastavíš název sítě a zabezpečení.
Jo už jem se do toho nějakým zahadným zpusebem dostal, ale asi jsem změnil ip adresu toho reouteru nebo co .. takže jsem v haji ne? nemužu se dostat už do toho nastavení vubec a pořád mi to nefunguje.. jde to nějake jrestratovat?
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

tak opět RTFM, router jde samozřejmě resetovat.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Lancelot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lancelot »

Shimmy píše: Jo už jem se do toho nějakým zahadným zpusebem dostal, ale asi jsem změnil ip adresu toho reouteru nebo co .. takže jsem v haji ne? nemužu se dostat už do toho nastavení vubec a pořád mi to nefunguje.. jde to nějake jrestratovat?
V tom základním manuálu je všechno popsáno, chce to jen dobře číst, není to nic složitého.
My ti tady od stolu těžko budeme nějak podrobně radit, když se nedokážeš dostat do webové rozhraní či najít restartovací tlačítko.
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

Krome RTFM musis i UTFG :)
Shimmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shimmy »

N_o_c_l_a_f píše:Krome RTFM musis i UTFG :)
už jsem se dostal do toho nastevní, ale tam vubec netuším co mám dělat :D
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Shimmy píše: už jsem se dostal do toho nastevní, ale tam vubec netuším co mám dělat :D
Nastavit si pridelenou adresu od ISP na WAN, zvolit si vlastni rozsah na (W)LAN, nastavit si a zabezpecit WLAN. To je asi tak zaklad a pak si muzes hrat dal.
Lancelot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lancelot »

Myslím, že se dostatečně vyblbne na základním nastavení a na hraní už nebude mít chuť :)
Shimmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shimmy »

LiveBomb píše:
Shimmy píše: už jsem se dostal do toho nastevní, ale tam vubec netuším co mám dělat :D
Nastavit si pridelenou adresu od ISP na WAN, zvolit si vlastni rozsah na (W)LAN, nastavit si a zabezpecit WLAN. To je asi tak zaklad a pak si muzes hrat dal.
Hoši už mi to jde .. dík za rady ;)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“