Rada s vyberem, skola(hlavne) + multimedia

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
KamikazeCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Rada s vyberem, skola(hlavne) + multimedia

Příspěvek od KamikazeCZ »

Zdravim, vybiram notebook do skoly, mam vybranych par kandidatu, ale vzhledem k tomu, ze v HW uz se delsi dobu neorientuju(kdo to ma furt sledovat) a vlastni notebook jsem nikdy nemel, tak se zeptam zkusenejsich:

Jaky notebook byste mi doporucili pro pouziti hlavne na VS(informatika) + nejaka ta multimedia(soucasne hry by aspon na nizsi detaily mely jet plynule)?
Uhlopricka 15.6" az 17", vydrz baterie jednoduse co nejvetsi.
Dulezite je pro mne mechanicke zpracovani. Z toho plynou i preferovane znacky - jako Lenovo(to hlavne), HP, Toshiba. Opovazte se mi nekdo nabidnout Acer! ;)
Preferoval bych matny (i display).
Cenu nestanovim presne, jde o pomer cena/vykon, ale nemela by vyrazneji prekrocit 20k. Pripadne nabidnete i levnejsi varianty.

Diky moc za rady!
"Není-li jiné možnosti, než zbabělost nebo násilí, doporučuji sáhnout k násilí." - Mahátmá Gándhí
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Rada s vyberem, skola(hlavne) + multimedia

Příspěvek od Butch »

Pokud nechces prekrocit 20k, tak na Lenovo zapomen.
Denne resim problemy s Lkama, SLkama, dneska zrovna zase jeden podelanej Edge. Od Lenova jenom Thinkpady brat.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
KamikazeCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KamikazeCZ »

Tak treba ThinkPad Edge E520 na mne nepusobi vubec spatne. (Ale jasne, jestli mas blby zkusenosti, neco na tom bude. Dik za radu.)

Uvidim, co poradi ostatni :)
"Není-li jiné možnosti, než zbabělost nebo násilí, doporučuji sáhnout k násilí." - Mahátmá Gándhí
harmanek
Nováček
Nováček

Příspěvek od harmanek »

Jesli hledáš cena x výkon tak koukni na Asus K53SV​-SX786 .. verze bez OS za 13 000 s OS za 15 000
Automat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Automat »

Zdravím a doufám, že nevadí, že se přiživím.
Jelikož doba mého zájmu o počítače je nenávratně pryč, tak se ptám Vás povolanějších, jaký by jste dnes zvolili notebook při rozpočtu do 11k.
Budu ho využívat především jako studijní pomůcku. To znamená práce s AutoCADem a ArchiCADem, tudíž potřebuji rozumný kompromis mezi grafikou, procesorem a relativně slušnou výdrž baterií. Velikost od 15", do 17", operační systém není nutností.

Máte nějaké doporučení? Věřím, že i v této ceně najdu svého favorita. Značce se nebráním jakékoliv, v této ceně to stejně bude z bláta do louže.

Děkuju za rady.
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“