Zdravim, vybiram notebook do skoly, mam vybranych par kandidatu, ale vzhledem k tomu, ze v HW uz se delsi dobu neorientuju(kdo to ma furt sledovat) a vlastni notebook jsem nikdy nemel, tak se zeptam zkusenejsich:
Jaky notebook byste mi doporucili pro pouziti hlavne na VS(informatika) + nejaka ta multimedia(soucasne hry by aspon na nizsi detaily mely jet plynule)?
Uhlopricka 15.6" az 17", vydrz baterie jednoduse co nejvetsi.
Dulezite je pro mne mechanicke zpracovani. Z toho plynou i preferovane znacky - jako Lenovo(to hlavne), HP, Toshiba. Opovazte se mi nekdo nabidnout Acer!
Preferoval bych matny (i display).
Cenu nestanovim presne, jde o pomer cena/vykon, ale nemela by vyrazneji prekrocit 20k. Pripadne nabidnete i levnejsi varianty.
Diky moc za rady!
Rada s vyberem, skola(hlavne) + multimedia
Moderátor: Don
- KamikazeCZ
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Rada s vyberem, skola(hlavne) + multimedia
"Není-li jiné možnosti, než zbabělost nebo násilí, doporučuji sáhnout k násilí." - Mahátmá Gándhí
- Butch
- Středně pokročilý
Re: Rada s vyberem, skola(hlavne) + multimedia
Pokud nechces prekrocit 20k, tak na Lenovo zapomen.
Denne resim problemy s Lkama, SLkama, dneska zrovna zase jeden podelanej Edge. Od Lenova jenom Thinkpady brat.
Denne resim problemy s Lkama, SLkama, dneska zrovna zase jeden podelanej Edge. Od Lenova jenom Thinkpady brat.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- KamikazeCZ
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak treba ThinkPad Edge E520 na mne nepusobi vubec spatne. (Ale jasne, jestli mas blby zkusenosti, neco na tom bude. Dik za radu.)
Uvidim, co poradi ostatni
Uvidim, co poradi ostatni
"Není-li jiné možnosti, než zbabělost nebo násilí, doporučuji sáhnout k násilí." - Mahátmá Gándhí
- harmanek
- Nováček
-
Jesli hledáš cena x výkon tak koukni na Asus K53SV-SX786 .. verze bez OS za 13 000 s OS za 15 000
- Automat
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím a doufám, že nevadí, že se přiživím.
Jelikož doba mého zájmu o počítače je nenávratně pryč, tak se ptám Vás povolanějších, jaký by jste dnes zvolili notebook při rozpočtu do 11k.
Budu ho využívat především jako studijní pomůcku. To znamená práce s AutoCADem a ArchiCADem, tudíž potřebuji rozumný kompromis mezi grafikou, procesorem a relativně slušnou výdrž baterií. Velikost od 15", do 17", operační systém není nutností.
Máte nějaké doporučení? Věřím, že i v této ceně najdu svého favorita. Značce se nebráním jakékoliv, v této ceně to stejně bude z bláta do louže.
Děkuju za rady.
Jelikož doba mého zájmu o počítače je nenávratně pryč, tak se ptám Vás povolanějších, jaký by jste dnes zvolili notebook při rozpočtu do 11k.
Budu ho využívat především jako studijní pomůcku. To znamená práce s AutoCADem a ArchiCADem, tudíž potřebuji rozumný kompromis mezi grafikou, procesorem a relativně slušnou výdrž baterií. Velikost od 15", do 17", operační systém není nutností.
Máte nějaké doporučení? Věřím, že i v této ceně najdu svého favorita. Značce se nebráním jakékoliv, v této ceně to stejně bude z bláta do louže.
Děkuju za rady.