Micro-Stuttering And GPU Scaling In CrossFire And SLI

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Micro-Stuttering And GPU Scaling In CrossFire And SLI

Příspěvek od spajdr »

Výsledky potěší hlavně příznivce single karet :P (nicméně se zapnutým vsync by byly výsledky lepší).
No a z části taky uživatele NVIDIA karet, které mírně vyhrávají nad AMD co se trhání týče :)
(v případě hlavně pokud AMD uživatel má dvě karty, při třech GPU se situace pro AMD zlepšila).
http://www.tomshardware.co.uk/radeon-ge ... 32256.html
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Micro-Stuttering And GPU Scaling In CrossFire And SLI

Příspěvek od izerS18 »

Pěkný to test. Jakožto vždy na TomHW.
Je dobré, že jedna Single karta utáhne prakticky všechny hry. Samozřejmě více monitorů, vyšší rozlišení, už žádá své, ale s tím by měl uživatel počítat, že to nebude ono, když se něco "lepí"
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
damib
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od damib »

izerS18 píše:Pěkný to test. Jakožto vždy na TomHW.
Je dobré, že jedna Single karta utáhne prakticky všechny hry. Samozřejmě více monitorů, vyšší rozlišení, už žádá své, ale s tím by měl uživatel počítat, že to nebude ono, když se něco "lepí"
Micro-Stuttering dneska není prakticky znát ani trénovaným okem
Sem o 150 killů dopředu !!!!!!!!!!
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Ne no, dobre udelanej engine a hodne tomu asi pomohly ovladace. Lag ale zustava dvojnasobny porad, to nikdo neodstrani. (jestli to dobre chapu)
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

damib píše:....
Micro-Stuttering dneska není prakticky znát ani trénovaným okem[/quote]
U SLI GTX280 byl, u nových karet jsem měl možnost hrát jen Crysis s GTX560 SLI a tam jsem si nevšiml během asi 4min nějakých chy
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Zdravim, mám takový problém, pořídil jsem GTX470 do SLI a microstuterring normálně v normálnim rozlišení není nikde, nebo aspoň není znát, ale problém mám při Crysis v Downsamplingu.

Když zapnu crysis v rozlišení v 3840x2400 či 3360x2100 tak mám sice asi 30FPS, ale hra se strašně trhá, že se v podstatě nedá hrát a je tam obrovskej inputlag. Další divnost je že při rozlišení 5040x3150 hra padá a přestává pracovat, resp mi padaj obě karty resetuje se jejich tovární nastavení (OC nemám, akorát jedna z těch karet je továrně přetaktovaná na 700mhz, takže jsem jí podtaktoval na úroveň druhé referenční karty a při pádu hry v tom rozlišení se karta resetuje z5 na 700mhz...).

Díky za případné rady, jestli je o tom jinde správnější topic, tak mě omluvte, nenašel jsem nějaký rozumný topic zabývající se problematikou Multi GPU řešení...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

mozna problem v tom,ze to nejsou dve totozny karty
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Ty karty jsou základníma specifikacema úplně totožný - gf100 čip 448SP, 1280MB paměti, jediný čím se liší je PCB, jsou stejně dlouhé ale ta MSI Twin Frozr 2 má PCB upravené.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

sam_217 píše:Zdravim, mám takový problém, pořídil jsem GTX470 do SLI a microstuterring normálně v normálnim rozlišení není nikde, nebo aspoň není znát, ale problém mám při Crysis v Downsamplingu.

Když zapnu crysis v rozlišení v 3840x2400 či 3360x2100 tak mám sice asi 30FPS, ale hra se strašně trhá, že se v podstatě nedá hrát a je tam obrovskej inputlag. Další divnost je že při rozlišení 5040x3150 hra padá a přestává pracovat, resp mi padaj obě karty resetuje se jejich tovární nastavení (OC nemám, akorát jedna z těch karet je továrně přetaktovaná na 700mhz, takže jsem jí podtaktoval na úroveň druhé referenční karty a při pádu hry v tom rozlišení se karta resetuje z5 na 700mhz...).

Díky za případné rady, jestli je o tom jinde správnější topic, tak mě omluvte, nenašel jsem nějaký rozumný topic zabývající se problematikou Multi GPU řešení...
2 různý karty nevadí.

Co se týče 3360x2100 a 30FPS, tak vítej v SLI. 30FPS na SLI je mnohem méně hratelnejch jak 30FPS na jedné kartě. Důvody jsme tu 100x omílali. SLI a CF ala aFR rendering je pro real-time rendering a hraní her naprosto k ničemu. Máš sice 2x tolik FPS ale 2x takovou hratelnost rozhodně ne. 30FPS v CF/SLI přirovnávám plynulostí k tak 20 jedné karty.

Ty ostatní hry ti jdou dobře, protože by ti šly pravděpodobně dobře i s jednou 470. Teď máš dvě a asi nejsou ani na 100% vyloadovaný, ala hra není 100% GPU limited, takže se nedluhy SLI zatím skoro neprojevují. Ale běda ti karty obě pořádně zapřáhnout.

A co se týče 5040x3150 tak ti dle mého názoru došla Vram. Přeci jen to je moc velké rozlišení aby se to vešlo do 1280MB.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ja te Same varoval aby ses na to vykaslal ,ale chtel sis to vyzkouset no. Ja jsem dve GTX470 mel a neni o co stat. Jeste je musis provozovat bez nejakych OC hratek jinak zacnes zatezovat hodne zdroj, kterej zrovna na SLI dvou zroutu neni stavenej.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Aha, díky za informaci. Už dřív jsem ale četl, žze jsou i jiné způsoby jak AFR rendering, nevim v jaký souvislosti to asi bylo, jestli článek o Lucid Hydra, zkusim tem článek z EHW ještě najít a osvěžit si paměť, napadlo mě, jestli by si s tim nešlo pohrát...

To vyčerpání Vram způsobí reset karty? ceková paměť v SLI je 2,5GB a měl jsem za to, že pokud vram dojde, další paměť si karta bere z RAM. Taky se mi stane, že windows hodí hlášku "ukončete paměti na pozadí a uvolněte operační paměť aby jste zabránili ztrátě dat" pak kouknu na vytížení RAM asi přes 5GB...

k tomu
DOC_ZENITH píše:Máš sice 2x tolik FPS ale 2x takovou hratelnost rozhodně ne. 30FPS v CF/SLI přirovnávám plynulostí k tak 20 jedné karty.
No např v crysis 2 se hratelnost zvýšila opravdu dvojnásobně, rozdíl 40fps vs 70 je docela markantní, hlavně díky input lagu, která při nižších FPS má.

DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

sam_217 píše:Aha, díky za informaci. Už dřív jsem ale četl, žze jsou i jiné způsoby jak AFR rendering, nevim v jaký souvislosti to asi bylo, jestli článek o Lucid Hydra, zkusim tem článek z EHW ještě najít a osvěžit si paměť, napadlo mě, jestli by si s tim nešlo pohrát...

To vyčerpání Vram způsobí reset karty? ceková paměť v SLI je 2,5GB a měl jsem za to, že pokud vram dojde, další paměť si karta bere z RAM. Taky se mi stane, že windows hodí hlášku "ukončete paměti na pozadí a uvolněte operační paměť aby jste zabránili ztrátě dat" pak kouknu na vytížení RAM asi přes 5GB...

k tomu
DOC_ZENITH píše:Máš sice 2x tolik FPS ale 2x takovou hratelnost rozhodně ne. 30FPS v CF/SLI přirovnávám plynulostí k tak 20 jedné karty.
No např v crysis 2 se hratelnost zvýšila opravdu dvojnásobně, rozdíl 40fps vs 70 je docela markantní, hlavně díky input lagu, která při nižších FPS má.
Jestliže ti to hodilo tuhle hlášku tak ti došla i systémová RAM heh.... a přetekl i swap pokud je zapnutej. Prostě to nedělej, nemáš na to paměť. A v SLI se paměť samozřejmě nesčítá, tohle jsou naprosto základní znalosti. Paměti máš pouze tolik kolik má jedna karta. Tudiž stále 1280MB.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Jiny reseni je jen co prezentovala 3Dfx a bylo to nejlepsi reseni. LucidHydra je ehm k nicemu.
Proc to pada ti nereknu. Se stabilitou jsem problem nemel.
Tady te nechapu. Diky input lagu se ti zvysila hratelnost ? :? Input lag je to ze na obrazovce vidis veci opozdene oproti realite. V singleplayeru to je vcelku v pohode ale v multiplayeru je to smrtici.
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Nvidia uměla ještě SFR, ale časem to úplně vykopali, protože to v 3Dmarkách přidávalo méně že.... a to je jediné o co SLI dnes jde. 3Dmarky a průměrná FPS v benchmarkách. U 3DFX to prostě fungovalo, žádnej fake, žádnej marketing, žádné problémy. Ono je ještě jedno, poměrně industriální funkční řešení, ala čipy se staraj každá o své bloky (čtverce) ze kterejch se pak tvoří obraz. funguje takhle třeba 3Dlabs Wildcat 800, kterej má 2 čipy (každej své vlastní 256MB 256-bit GDDR3) a jeden centrální se 128MB XDR a ten centrální dává obraz dhromady z těch 2 čipů, a funguje to. Nicméně je to drobátko nákladnější řešení.

Ale čas ukázal že fungovat bez negativních efektů to vždy může jen když se více čipů podílí na jednom snímku a nezpůsobue mu žádné zpoždění. Pokud každej čip dělá svůj snímek, je to na prd. Tomu ani neříkám multi-GPU co se dnes děje, prostě ne. Vícero GPU tam na jednom snímku nepracuje. Prostě jen každé dělá své snínky a mezi sebou niak nespolupracujou, je to čistě SW implementace a ne moc povedená.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Kurna taky bych rad byl chodici encyklopedie a vse sypal z pameti :-D Ja se bez papiru a ruznych berlicek neobejdu a drzet vsechny informace takhle podrobne je nad moje sily. Respect.

Jinak je to smutny ,ale prosadilo se to nejhorsi mozny reseni :sad:
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Hladis: Právě o tom mluvim, vidíš věci opožděně oproti realitě, tzn že hejbneš myší a mířidlo se hejbe s latencí 400ms třeba, a to právě při nízkých FPS co se crysis 2 týče, při 30FPS se hraje dost blbě 40fps nic moc a 50-70fps je úplně jiný kafe...nevim proč maj tu hru tak debilně vymyšlenou, že se dá super hrát až při tak vysokejch FPS, když Crysis 1 postavenej na CryEngine 2 nemá při 30FPS input lag žádnej a dá se to v pohodě hrát, o input lagu v souvislosti s crysis 1 jsem právě mluvil v případě downsamplingu a SLI, kdy to jede při 30ti fps trhaně.
Podobná pakáž jako Call of Duty a hry postavený na IW/Quake 3 enginu, kdy hra jede plynule defacto až od 100/120fps a při 60ti střílej zbraně 2x tak pomalej než při 120ti...

Ten článek jsem našel, alternate frame rendering (AFR) to má přímo v názvu - střídavé vykreslování snímků, celkem to působí logicky, jestliže 1snímek zpracuje jedna karta druhej snímek druhá, pak se nedivim, že díky nepřesný synchronizaci, aby to bylo opravdu pravidelně za sebou to dělá bordel...

Split frame rendering též přímo z názvu musí bejt logicky lepší, protože obě jádra spolupracujou, ale zajímá mě - to je věc SW podpory ovladačů, nebo podpora HW že to nvidia zcela vypustila?

To s tou pamětí samozřejmě chápu, že se nesčítá, já jen nevěděl právě (zapoměl) ten princip SLI, logicky když každá karta počítá jeden snímek tak pro ten jeden snímek je vždy pouze 1280MB, ovšem kdyby se používalo SFR, tak jestli uvažuju správně tak by se ta paměť sečetla, na jeden snímek by připadlo 2,5GB, není to tak?

DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Ne, protože obsah framebufferu a textur musí mít vždy k dispozici obě dvě karty. Tudiž obsah VRAM je vždy stejný v obouch kartách a sčítat se nemůže. U 3DFX šlo sčítat framebuffery, ale to byla opět jiná technologie hlavně na to čipy byly HW připravené. Čipy co dnes vydává NV a ATI na žádné multiGPU po HW stránce připraveny nejsou. AFR je čistě sW řešení a můstly na klartách jsou aby se snímky neposílaly přes PEG (to lze také) ale přímo tudy. O cosi se ATI snažila u RV770 se sideportem, ale ten nakonec z pro mne neznámých důvodů zůstal nevyužit a budoucí čipy jej již nemají.

A moc nechápu tvé problémy s Crysis 2. Jáý jsem crysis 2 dohrál když vyšel na jedné GTX480, klasika 1920x1080 AF16x AA4x vše max a bylo vždy dost FPS a nikdy žádnej lůag na ovládání, to můžu říct na jistotu protože jsem na to extrémě alergickej a lag cejtit sna každy druhym LCD, a MS cejtim na každám dnešním MultiGPU tak moc že z too během pár minut šílim. A fakt jsem tam problém neměl. Nemáš náhodou zaplej Vsync? Dej forced off u všech aplikací.

A co se SFR týče, tak to pro NV bylo problematické, a více to vytěžovalo CPU, protože čipy nebyly opět dělané moc na opravdovej multiGPU, a tudiž se nemohly aktivně společně podílet na tvorbě scény. V tomto případě musela být rozdělena na dvě půlky a jednu dělal jeden čip a druhej druhou. Problém je, že aby se zajistila efektivity, musela být vždy roizdělena ideálně, aby nenastala situace, kdy na horní půlce je jen nebe a na dolní se děje vše. To by asi moc neurychlilo. A tak tam musela bejt v driverech další SW mezivrstva která odhadovala jak kterou část si které GPU vezme dopředu než to k nim přišlo. Toto zvedalo nároky na cPU a v době jednojádrových K8..... asi nemusím pokročovat jak to dál dopadlo. Mělo to menší skóre v 3D markách tak od toho bylo upuštěno.

ATI a NV se pouzěji vymlouvali, že technikdy jaké se používaly u některých profi karet a 3DFX se dnes použít nedaj protože máš post processing, snímky jsou vázány samy na sebe, atd. Ale to je právě ono. Čip co pro multiGPU nebyl navržen po HW stránce v něm prostě bude suxxovat. Čipy na to musí být HW navrženy, musí brát framebuffer a post-procesing mimo celej multiGPU rendering. 3Dlabs Wildcat 800 má funkční multiGPU, a zároveň s tim podporuje pixel shader 3.0, a žádné problémy mu to nedělá. To co dnes dělá aTI a NV je stejnej princip jako měla ATI Rage furry MAXX. Stejnej epic fail.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

DOC_ZENITH píše:Ne, protože obsah framebufferu a textur musí mít vždy k dispozici obě dvě karty. Tudiž obsah VRAM je vždy stejný v obouch kartách a sčítat se nemůže. U 3DFX šlo sčítat framebuffery, ale to byla opět jiná technologie hlavně na to čipy byly HW připravené. Čipy co dnes vydává NV a ATI na žádné multiGPU po HW stránce připraveny nejsou. AFR je čistě sW řešení a můstly na klartách jsou aby se snímky neposílaly přes PEG (to lze také) ale přímo tudy. O cosi se ATI snažila u RV770 se sideportem, ale ten nakonec z pro mne neznámých důvodů zůstal nevyužit a budoucí čipy jej již nemají.
Proč ale musí mít k obsahu fb a textur přístup obě karty? Aby každá věděla co počítá na scéně a k tomu musí mít přístup i ktý části, kterou nepočítá, aby věděla, co počítá ta druhá karta? Mimochodem, to PEG je co? o co se snažila ati se sideportem sem nepochopil, píše se o tom jako zvýšení propustnosti mezi oběma jádrama a prej od toho upustili z toho důvodu, že zlepšení jejich ovladačů ten problém vyřešilo a tim pádem byl side port absolutně nepotřebnej a proto ho nedali do HD5800.
DOC_ZENITH píše:A moc nechápu tvé problémy s Crysis 2. Jáý jsem crysis 2 dohrál když vyšel na jedné GTX480, klasika 1920x1080 AF16x AA4x vše max a bylo vždy dost FPS a nikdy žádnej lůag na ovládání, to můžu říct na jistotu protože jsem na to extrémě alergickej a lag cejtit sna každy druhym LCD, a MS cejtim na každám dnešním MultiGPU tak moc že z too během pár minut šílim. A fakt jsem tam problém neměl. Nemáš náhodou zaplej Vsync? Dej forced off u všech aplikací.
To je celkem snadno objasnitelný
a) když crysis vyšel, neměl DX11 patch ani textury, takže maximální nastavení bylo extreme, takže při vydání šel crysis 2 i mě na jedný GTX470 dost slušně na to, abych žádný SLi neřešil + GTX480 je dalších 15-20% výkonu asi nad GTX470, takže si měl nepochybně okolo 60fps.
b) a ne, Vsync opravdu zaplej nemám, FPS sleduju, Vsync ve hrách vypínám, v ovladačích to sice nemám forced off, ale bylo vidět, že ten vsync zaplej není, dělá to totiž docela solidní bordel, problém s těma fps přišel až s DX11 kdy to padá pod 30fps na náročnejch místech a prostě tam ten crysis 2 input lag má, prostě jinak než tak, že hejbneš myší a mířidlo se pohne o třetinu vteřiny pozdějš, to popsat nejde, při 50+ fps je tenhle lag eliminovanej a hra se hraje úplně jinak, i 40fps je to docela OK ale když srovnáš citlivost myši na 40fps a 60fps zjistíš, že při 60fps je ta myš pomalejší, takže to je důkaz toho že ty fps maj vliv na chování myši, odezvy ovládání, prostě input lag...

DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Hmm no, tak díky za info, ten patch si tam teda instalovat nebudu ehm.

Jinak PEG je zkratka pro PCI-Express.

A co se paměti týče, pochopil jsi to špatně. Karty právě nemaj přístup do vlastních framebufferů. To právě měly karty co multiGPU používaly HW cestou. Současné karty ATI a NV pužívaj AFR a vůbec se jedna o druhou nestará. Proto musí mít každá v paměti to samé, protože renderujou jednu hru a niak nemohou spolupracovat na jednom snímku, každá si dělá svoje. Jedna sudeé druhá liché. A právě to jak si každá dělá svoje způsobuje MS, protože se z nich snímky sypou v různejch časovejch intervalech a není to niak sesynchronizované.

Sideport měl právě tyto problémy řešit. Měl umožnit GPU mezi sebou intenzivně komunikovat. Ale nakonec se tato věc vypustila. Pravděpodobně proto, že je minimum lidí co to řešilo a řádná synchrnonizace a eliminace MS by pravděpodobně způsobila pokles skóre v 3Dmakrách, což je přeci vždy nejdůležitější.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

DOC_ZENITH píše:A co se paměti týče, pochopil jsi to špatně. Karty právě nemaj přístup do vlastních framebufferů. To právě měly karty co multiGPU používaly HW cestou. Současné karty ATI a NV pužívaj AFR a vůbec se jedna o druhou nestará. Proto musí mít každá v paměti to samé, protože renderujou jednu hru a niak nemohou spolupracovat na jednom snímku, každá si dělá svoje. Jedna sudeé druhá liché. A právě to jak si každá dělá svoje způsobuje MS, protože se z nich snímky sypou v různejch časovejch intervalech a není to niak sesynchronizované.
Naopak, podle toho co píšeš si myslim, že sem to pochopil docela přesně co se hlavně AFR týče, každej snímek je jinak náročnej a zabere tý kartě různě času a to způsobuje nepravidelnost vykreslování snímků, v případě 2 karet se ta nepravidelnost ještě z dvojnásobí, protože ty karty prostě pracujou každá samostatně, ohledně toho dotazu framebuffrů, to jsem myslel právě v případě SFR nebo 3Dfx, psal jsi, že k obsahu fb musí mít přístup obě 2 karty, a co ji brání v tom, teda v případě SFR, aby ten přístup neměly, když by se obsah framebufferů obou karet sečetl? Proto jsem to teda chápal z tvý reakce, že obě karty musej mít nabufferovanej každej snímek pro sebe celej, ikdyž ho pak vyrenderuje půlku a druhou udělá druhá karta, tak se ptám, proč má ta jedna karta v bufferu i data, který nespočítá...
DOC_ZENITH píše:Hmm no, tak díky za info, ten patch si tam teda instalovat nebudu ehm.
Proč...sice to žere výkon, ale graficky to tu hru posouvá dopředu, takže naopak doporučuju vyzkoušet, nainstalovat, textury ti nesežerou nic a DX11 patch naopak navíc přidává možnosti nastavení, takže si to pak klidně můžeš v nastavení vypnout a jet si klidně dál DX9 a Extreme nastavení s pouze vylepšenýma texturama, jestli si občas zapneš DX11 a ULTRA nastavení je jen na tobě, to ti ten patch nebere, mimo to, že crysis 2 trpí input lagem při nízkých FPS i bez DX11 patche.

Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“