//edit

Moderátor: Baneshee

vypada to jako realita,skutecnost ...jenze ono ostatnim hram mozna ani nejde o to,vypadat jako fotky ze skutecnyho sveta,ale jako "hry s dobrou grafikou",coz rage urcite neniPaul píše: Takhle to ingame vypadá, a běží v 60fps. Možná to není revoluční, ale zatraceně cool to je. A žádná jiná hra na trhu takhle nevypadá.

Fotorealističnost je "svatý grál" všech FPS her a FPS hry s dobrou grafikou jsou právě jenom a jenom o tom.Alfajk píše: vypada to jako realita,skutecnost ...jenze ono ostatnim hram mozna ani nejde o to,vypadat jako fotky ze skutecnyho sveta,ale jako "hry s dobrou grafikou",coz rage urcite neni

mozna jsem to nenapsal uplne presne...zjednodusim to: crysis se svoji "grafikou" vypada lip nez rage se svoji "fotorealistickou" grafikou,jako ze celkovej dojem je lepsi z crysis nez z rageapoc9 píše: Fotorealističnost je "svatý grál" všech FPS her a FPS hry s dobrou grafikou jsou právě jenom a jenom o tom.

Crysis mám hodně rád, i co se týče grafiky, ale stylizací, nasvícením a celkovým dojmem se mi Rage prostě líbí více. Působí na mě živěšjím a reálnějším dojmem, což je samozřejmě velmi subjektivní názor.Alfajk píše:mozna jsem to nenapsal uplne presne...zjednodusim to: crysis se svoji "grafikou" vypada lip nez rage se svoji "fotorealistickou" grafikou,jako ze celkovej dojem je lepsi z crysis nez z rageapoc9 píše: Fotorealističnost je "svatý grál" všech FPS her a FPS hry s dobrou grafikou jsou právě jenom a jenom o tom.

Tak tohle je jedno z nejvíc WTF co jsem tu četl. Ty meleš nesmysly jen tak pro zábavu co?Alfajk píše:vypada to jako realita,skutecnost ...jenze ono ostatnim hram mozna ani nejde o to,vypadat jako fotky ze skutecnyho sveta,ale jako "hry s dobrou grafikou",coz rage urcite neniPaul píše: Takhle to ingame vypadá, a běží v 60fps. Možná to není revoluční, ale zatraceně cool to je. A žádná jiná hra na trhu takhle nevypadá.