Rage - novinka od id Softu

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Rage - novinka od id Softu

Příspěvek od kotas »

..a ještě nějaké "další" screeny ode mě....:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

//edit
Obrázek
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nevim grafika mi pripada na dnesni pomery hnusna.Je pekna jen zdalky.Pokud clovek neco zkouma z blizka, tak ty textury vypadaj jak z roku 1997.
Z dalky vypada auto celkem fajn..
Obrázek
Co se ale nestane, kdyz se na nej podivame z blizka..
Obrázek
Hra je to dobra(vsak sem psal, ze sem u toho sedel do dvou do rana..), ale technicky je to humus.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Technicky ne, engine je revoluční ;-)
..pořád stejná písnička, tak si zahrej raději CRYSIS 2, nebo jedničku z modem, tam máš "grafický orgie".
Mě jde o hratelnost a hra mě baví na výbornou, neřeším textury, užívám si hru a nechodím se dívat zblízka na textury...vím o tom a opravdu to neřeším :)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

V čem přesně je revoluční ? Nějak sem si po dobu hraní ničeho revolučního nevšim, a to že se neopakujou textury, to zrovna jako revoluci neberu.
Theo92
Nováček
Nováček

Příspěvek od Theo92 »

tak tě vám nevím, po hratelnostní stránce je to docela dobrá odreagovačka, ale co se týče po stránce technické, je to tragédie, mám nové ovladače, patch, zkusil jsem snad 20 configu, ale textury doskakují více či méně pořád a to mě od hraní docela odrazuje :( ....
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Rage není hra revoluční ani pokroková.Pokud někdo poukazuje na "megatexture",tak by se měl podívat zpět do roku 2007 na ETQW.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Hra ne, ale engine.. :)
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Znova, v čem konkrétně je revoluční, krom toho, že vypadá hnusně?
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Tak už někdo sakra napište v čem je ten engine revoluční?
PS5 Pro | LG OLED CX55
zaxxon
Začátečník
Začátečník

Re: Rage - nestabilní

Příspěvek od zaxxon »

Předevčírem se mi stáhly aktualizace do Win 7 (nějaký 3 zabezpečení a mraky aktualizací do Offisů) a po jejich nakonfigurování mi hra začala jít zase trhavě, jako by grafika nestíhala.. Když aktualizace odinstaluju, tak to zase jede v poho, takže jsem je musel zakázat. Máte někdo podobnou zkušenost? Tohle mě fakt vadí, jak to je nestabilní, pakárna..a ještě nemůžu stahovat aktualizace do win :?
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Revoluční budou asi ty textury a drtivá většina modelů, jak z 10 let starých her. Kdyby někdo řekl, že ta hra běží na doom 3 enginu, tak bych mu věřil.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Podívejte se proboha na následující ingame screeny:

http://deadendthrills.com/wp-content/ga ... ge_100.jpg
http://deadendthrills.com/wp-content/ga ... ge_091.jpg
http://deadendthrills.com/wp-content/ga ... ge_089.jpg

Takhle to ingame vypadá, a běží v 60fps. Možná to není revoluční, ale zatraceně cool to je. A žádná jiná hra na trhu takhle nevypadá.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Paul píše: Takhle to ingame vypadá, a běží v 60fps. Možná to není revoluční, ale zatraceně cool to je. A žádná jiná hra na trhu takhle nevypadá.
vypada to jako realita,skutecnost ...jenze ono ostatnim hram mozna ani nejde o to,vypadat jako fotky ze skutecnyho sveta,ale jako "hry s dobrou grafikou",coz rage urcite neni
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
apoc9
Nováček
Nováček

Příspěvek od apoc9 »

Alfajk píše: vypada to jako realita,skutecnost ...jenze ono ostatnim hram mozna ani nejde o to,vypadat jako fotky ze skutecnyho sveta,ale jako "hry s dobrou grafikou",coz rage urcite neni
Fotorealističnost je "svatý grál" všech FPS her a FPS hry s dobrou grafikou jsou právě jenom a jenom o tom.
If an integer is parsed in the woods, and no one is around to hear it fail, does it raise an exception?
馬鹿と猫は風邪を引かない。
blog: http://apoc9.blogspot.com/
PC: Intel i7-2600k, MB Gigabyte P67A-UD4-B3, Gigabyte GTX580 (WINDFORCE 3X), CORSAIR DDR3 8GB 1600MHz CL9 Vengeance XMP, Win 7 ultimate 64
MP: Cowon J3 (32GB) + Denon AH-C710
Ebook: Sibrary G10 (9,7")
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

apoc9 píše: Fotorealističnost je "svatý grál" všech FPS her a FPS hry s dobrou grafikou jsou právě jenom a jenom o tom.
mozna jsem to nenapsal uplne presne...zjednodusim to: crysis se svoji "grafikou" vypada lip nez rage se svoji "fotorealistickou" grafikou,jako ze celkovej dojem je lepsi z crysis nez z rage
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od honzicek1982 »

Potřebuju poradit.Hra funguje skvěle,ale zasek sem se s ukolem a nevim jak dál.Dodělal sem ten ukol v elektrárně a ted tam mam navštiv Marshalla na základně odporu.Ale zaboha tu základnu nemužu nikde najít.Poradte prosim kde je.Předem díky moc.
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Alfajk píše:
apoc9 píše: Fotorealističnost je "svatý grál" všech FPS her a FPS hry s dobrou grafikou jsou právě jenom a jenom o tom.
mozna jsem to nenapsal uplne presne...zjednodusim to: crysis se svoji "grafikou" vypada lip nez rage se svoji "fotorealistickou" grafikou,jako ze celkovej dojem je lepsi z crysis nez z rage
Crysis mám hodně rád, i co se týče grafiky, ale stylizací, nasvícením a celkovým dojmem se mi Rage prostě líbí více. Působí na mě živěšjím a reálnějším dojmem, což je samozřejmě velmi subjektivní názor.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Alfajk píše:
Paul píše: Takhle to ingame vypadá, a běží v 60fps. Možná to není revoluční, ale zatraceně cool to je. A žádná jiná hra na trhu takhle nevypadá.
vypada to jako realita,skutecnost ...jenze ono ostatnim hram mozna ani nejde o to,vypadat jako fotky ze skutecnyho sveta,ale jako "hry s dobrou grafikou",coz rage urcite neni
Tak tohle je jedno z nejvíc WTF co jsem tu četl. Ty meleš nesmysly jen tak pro zábavu co? :-D

Rage právě VůBEC nevypadá jako skutečnost, má absolutně NEREALISTICKOU grafiku, všechno je to naopak o PERFEKTNÍ stylizaci...

Crysis 1 a 2, stejně tak třeba ARMA, si hrajou na realitu (docela úspěšně). RAGE vůbec, a díky unikátnímu art stylu a nikde se neopakujícím texturám vypadá jak vypadá = parádně.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

to Paul: tohle nemá cenu už dále řešit, prostě těm lidem to "nevysvětlíš" :-)
ID Tech 5 je revoluce sama o sobě, včetně plynulosti, načítání textur, hra jede plynule "skoro na všem" a vypadá mastně, co až udělaj Doom4.......kterej o grafice a efektech teda rozhdoně bude..

//Games using id Tech 5
Rage (2011) – id Software
Doom 4 (TBA) – id Software ** coming soon
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Na Dooma se fakt těším. Už jen chybí další Half Life v té době a opakovalo by se nám 2004 :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“