osobne proti slovakum nic nemam (nebo to spis neni slovenstina co mi na nekterych vadi), slovensky clanek si prectu a slovaku znam dost a normalne pokecame. ale smat se "cechy cechum" a druhou rukou vytlacovat madary ze slovenska je fakt ulet.Blue Storm píše:A připadá ti, že slovenština, respektive Slovensko, je nám stejně cizí jako angličtina, respektive Anglie? Pochybuju o tom. Nevidím žádný problém v tom, aby na českých webech byla slovenština, případně aby na slovenských webech byla čeština.
mimo ses ty se svym multi-kulti postojem. a ano slovenstina je pro cechy cizi jazyk a je jedno kolik cechu tomu rozumi nebo ze jsou si podobne. za okupace vsichni mluvili nemecky, za komunismu rusky, a kde to skoncilo? a presne tam skonci pro cechy i slovenstinaorfeus4free píše:Čechy čechum? LOL
Slovenština cizi jazyk. LOL
dovolim si citaci:iOioo píše: ale maďarov treba nechať tam kde sú so všetkýma nie ! väčšina Slovákov nevie po maďarsky a myslím že ani po tom netúži
slovensko slovakum? LOL
madarstina cizi jazyk? LOL
na jihu slovenska se madarsky normalne mluvi...
to nejsou omezeni lidi, ale po rozdeleni cr/sk je uplne logicke ze mladi to umet nebudou a nemaji se to ani kde naucit, takze klidne pocitej s tim, ze lidi narozeni v cr po 1990 slovensky neumi a umet nebudou.iOioo píše: mne čeština neprekáža a nemám problém sa naučiť tie drobné rozdiely ktoré tam sú a nechápem takých obmedzených ľudí ktorým to robí problém či už cz -> sk alebo sk -> cz
jasne ze je to jedno. ale ozve se jeden cech co tomu nerozumi a banda slovaku se do nej pusti. a presne tam to zacina NEBYT jedno. kdyz je to tak podobne, tak proc to rovnou neni v cestine?Exp píše:Taky to moc nechápu, ani by mě nenapadlo přemejšlet, jestli je správný, že je to slovensky, je mi to uplně jedno. Neni nic jinýho na práci?