herní sluchátka s mikrofonem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
hudson161
Začátečník
Začátečník

herní sluchátka s mikrofonem

Příspěvek od hudson161 »

dobrý den, chtěl bych vás požádat o radu ohledně sluchátek s mikrofonem tak do 800 Kč, přinejhorším do tý tisícovky, ale fakt jen přinejhorším. Chci je používat hlavně na hraní onlinovky, tak by měli mít u her lepší zvuk, dále kvalitní mikrofon, budu hodně volat přes teamspeak, tak bych chtěl, aby záznam zvuku byl co nejkvalitnější a co nejmenší šum. Dále mám spíše kulatou menší hlavu a spousta sluchátek mají takové dlouhé obroučky, tak by mi na hlavu špatně sedli, tak pokud možno bych chtěl sluchátka vhodné pro menší hlavy (ne dětskou hlavu). Moc díky za rady
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: herní sluchátka s mikrofonem

Příspěvek od Suke001 »

Doporučil bych ti koupit normální sluchátka + mikrofon samostatně, třeba SENNHEISER HD 201, mám zkušenosti že herní sluchátka s mikrofonem nejsou moc kvalitní, tyto sluchátka přehrají si myslím všechny rádoby herní sluchátka do 1000 kč.
hudson161
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hudson161 »

tak tyhle sluchátka stojí už 800 a kvalitní mikrofon bude taky stát nějak tak, to už je moc peněz a já to budu taky dost přenášet, tak bych raději sluchátka s mikrofonem a do těch 800 či do 1000 už by mohli být nějaký pěkný ne?
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

hudson161 píše:tak tyhle sluchátka stojí už 800 a kvalitní mikrofon bude taky stát nějak tak, to už je moc peněz a já to budu taky dost přenášet, tak bych raději sluchátka s mikrofonem a do těch 800 či do 1000 už by mohli být nějaký pěkný ne?
Nestojí 800, ale 600 a mikrofon stačí za 2 stovky. Nebo myslíš že do těch sluchátek dávají mikrofony za 1000 ?, jsou horší jak kdejaký za 100.
No pěkný budou ale hrát moc pěkně nebudou :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“