herní sluchátka s mikrofonem
Moderátor: CageJ
- hudson161
- Začátečník

-
herní sluchátka s mikrofonem
dobrý den, chtěl bych vás požádat o radu ohledně sluchátek s mikrofonem tak do 800 Kč, přinejhorším do tý tisícovky, ale fakt jen přinejhorším. Chci je používat hlavně na hraní onlinovky, tak by měli mít u her lepší zvuk, dále kvalitní mikrofon, budu hodně volat přes teamspeak, tak bych chtěl, aby záznam zvuku byl co nejkvalitnější a co nejmenší šum. Dále mám spíše kulatou menší hlavu a spousta sluchátek mají takové dlouhé obroučky, tak by mi na hlavu špatně sedli, tak pokud možno bych chtěl sluchátka vhodné pro menší hlavy (ne dětskou hlavu). Moc díky za rady
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: herní sluchátka s mikrofonem
Doporučil bych ti koupit normální sluchátka + mikrofon samostatně, třeba SENNHEISER HD 201, mám zkušenosti že herní sluchátka s mikrofonem nejsou moc kvalitní, tyto sluchátka přehrají si myslím všechny rádoby herní sluchátka do 1000 kč.
- hudson161
- Začátečník

-
tak tyhle sluchátka stojí už 800 a kvalitní mikrofon bude taky stát nějak tak, to už je moc peněz a já to budu taky dost přenášet, tak bych raději sluchátka s mikrofonem a do těch 800 či do 1000 už by mohli být nějaký pěkný ne?
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nestojí 800, ale 600 a mikrofon stačí za 2 stovky. Nebo myslíš že do těch sluchátek dávají mikrofony za 1000 ?, jsou horší jak kdejaký za 100.hudson161 píše:tak tyhle sluchátka stojí už 800 a kvalitní mikrofon bude taky stát nějak tak, to už je moc peněz a já to budu taky dost přenášet, tak bych raději sluchátka s mikrofonem a do těch 800 či do 1000 už by mohli být nějaký pěkný ne?
No pěkný budou ale hrát moc pěkně nebudou