Ahoj,
jsem uplny laik, tak se omlouvam za divny popis problemu.
Mam objekt, kde je zavedeno ADSL od O2 do modemu, ke kteremu je pripojena krabicka DVR nahravajici video z bezpecnostnich kamer. Rad bych sledoval obraz pres internet - v jine vesnici mam rovnez ADSL od O2 a resim, jak se pripojit na ten prvni modem, resp tu krabicku s nahranym videem.
Krabicka ma rozhrani jednak aplikacni, druhak pro prohlizec.
Jde mi hlavne o to, kde zjistit a kam zadat jake IP adresy. Poradi nekdo prosim?
diky
Honza
Vzdaleny pristup k routeru pres internet
Moderátor: Don
- kerberos69
- Nováček

-
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vzdaleny pristup k routeru pres internet
1, zjisti si, na jakym portu bezi ta aplikace
2, na routeru presmeruj dany port na vnitrni IP adresu krabicky
3, do prohlizece zadej adresu ve tvaru "verejna_ip_o2:port"
2, na routeru presmeruj dany port na vnitrni IP adresu krabicky
3, do prohlizece zadej adresu ve tvaru "verejna_ip_o2:port"
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- kerberos69
- Nováček

-
Re: Vzdaleny pristup k routeru pres internet
diky moc za radu, zkusim to zitra nastavit
Jen jeste - jak zjistim skutecnou tu verejnou adresu O2? Muzu brat za validni tu, co mi ukaze stranka http://www.whatismyip.com/ ? protoze kdyz z notebooku zkusim ipconfig /all tak to ukaze jen tu neverejnou.
diky moc
Honza
Jen jeste - jak zjistim skutecnou tu verejnou adresu O2? Muzu brat za validni tu, co mi ukaze stranka http://www.whatismyip.com/ ? protoze kdyz z notebooku zkusim ipconfig /all tak to ukaze jen tu neverejnou.
diky moc
Honza