Bordel v displeji

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Bordel v displeji

Příspěvek od SpeedyGT »

Zdravím, mám docela zajímavý problém. Četl jsem že už měl někdo brouky v displeji apod, možná je tohle něco podobného. V pravém horním a spodním rohu mám na displeji takový šedý bordel, nejdřiv jsem myslel že to je prach a pude to setřít, ale ouha ono je to vevnitř. Ne že by mi to nějak extra vadilo, ale asi se to nedá jednouše odstranit co :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
DenyCZ
Nováček
Nováček

Re: Bordel v displeji

Příspěvek od DenyCZ »

Ahoj, zkus jít s tím monitorem do nejbližší opravny pc. Jinak radím, nerozebírej monitor, tedy pokud je to jako u PSP tak citlivý. Na PSP šáhneš ze zadu na display a můžeš kupovaat novej ;) :D
Behemot
Červená karta
Červená karta
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Kontaktovat uživatele:

Re: Bordel v displeji

Příspěvek od Behemot »

Jestli to hodně vadí, tak můžeš panel kompletně rozebrat na vrstvy a očistit to. Je to ale práce na dlouho a pokud si neseženeš dobrou výbavu (hlavně bezprašnou utěrku, tzn. tkanou z jednoho vlákna - dělá se to pro čisté prostory) a čistější místnost, nachytá se ti tam po otevření zase prach z pokoje :-D
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“