Bordel v displeji
Moderátor: maXXmilian
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Bordel v displeji
Zdravím, mám docela zajímavý problém. Četl jsem že už měl někdo brouky v displeji apod, možná je tohle něco podobného. V pravém horním a spodním rohu mám na displeji takový šedý bordel, nejdřiv jsem myslel že to je prach a pude to setřít, ale ouha ono je to vevnitř. Ne že by mi to nějak extra vadilo, ale asi se to nedá jednouše odstranit co 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- DenyCZ
- Nováček

-
Re: Bordel v displeji
Ahoj, zkus jít s tím monitorem do nejbližší opravny pc. Jinak radím, nerozebírej monitor, tedy pokud je to jako u PSP tak citlivý. Na PSP šáhneš ze zadu na display a můžeš kupovaat novej

- Behemot
- Červená karta

-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bordel v displeji
Jestli to hodně vadí, tak můžeš panel kompletně rozebrat na vrstvy a očistit to. Je to ale práce na dlouho a pokud si neseženeš dobrou výbavu (hlavně bezprašnou utěrku, tzn. tkanou z jednoho vlákna - dělá se to pro čisté prostory) a čistější místnost, nachytá se ti tam po otevření zase prach z pokoje