Battlefield 3 - Technická stránka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Battlefield 3 - Technická stránka hry

Příspěvek od Butch »

Sem davejte postrehy ohledne fungovani ruznych verzi driveru, vytizenim HW, problemy s fps...
Bugy a jejich pripadne reseni, je-li.
Zkusenostmi s konkretnim HW.
Urcite vas napadnou jeste dalsi informace a zkusenosti, ktere tu muzou byt aby se zbytecne nezanaselo tema o hre jako takove.

Dobre by take bylo napsat jestli se jedna o MP nebo SP, pokud to tedy nebude zrejme z prispevku.
theedge
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3 - Technická stránka hry

Příspěvek od theedge »

To samé se řeší přímo v threadu o BF3, tak si myslím že je blbost o tom zakládat nový thread, protže pak něco bude tu a něco tam ...
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Takhle se to tady dělá standartně, je diskuze o hře a pak o technických záležitostech... Myslím že je to pak víc přehlednější, v diskuzi o hře mě nějak nezajimá "spam" o tom že to někomu nejde/jde. :)
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Má někdo z vás při hraní problém s jakoby problikávající obrazovkou (lehce) se zeleným nádechem? Děláte to minimálně v různých situacích, ale vždy postřehnu zelené(pr§hledné) probliknutí...

sestava v podpisu. Ovladače nejnovější 285 WHQL
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od winter.ondra »

Walker píše:Má někdo z vás při hraní problém s jakoby problikávající obrazovkou (lehce) se zeleným nádechem? Děláte to minimálně v různých situacích, ale vždy postřehnu zelené(pr§hledné) probliknutí...

Jo me to dela obcas i na Radeonu:( Taky posledni ovladace.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Take mam stejnou zkusenost i na radeonu, pri pohybu pres most Seine crossing. Ale deje se to tak malo casto ze me to zatim nijak neznervoznuje.

Co je zajimave je pametova narocnost hry, uz jsem zaznamenal i 4,6GB zabrane ramky.
Nejen z tohoto duvodu mohou mit majitele 32bit systemu se 4GB ram celkem problem. Hra je opravdu celkem zrava.
A to jsem mel pusteny jen BF3 a prohlizec + Process Explorer+Fraps a SEP

Dale pri 1900x1080 a high nastaveni si vezme kolem 800MB z grafiky a v MP zatez vsech 4 jader na i2500K se pohybuje mezi 40-70%
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Demonoid126
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demonoid126 »

Walker píše:Má někdo z vás při hraní problém s jakoby problikávající obrazovkou (lehce) se zeleným nádechem? Děláte to minimálně v různých situacích, ale vždy postřehnu zelené(pr§hledné) probliknutí...

Ano take mam tez problem s problikavanim do zelena, uz jsme to resily zde na foru,preinstalace driveru nepomohla.Dela to od update serveru ze zacatku to nedelalo vubec.(mam radeonku) :cry:
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

k plynulosti v mp me dost pomohl upgrade ram ze 4gb na 8gb, aspon teda mam takovy pocit...
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak to tady asi muzeme zamknout, lidi na tento thread dlabou a stejne vsechno cpou do tematu o hre, tedy az na par vyjimek.....
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

mně to bliká bíle viz http://www.youtube.com/watch?v=2i6LXdNbLgY to video jsem natočil z bety ovšem stejnej bordel mi to dělá i v LE a je jedno jaký mám drivery zkoušel jsem snad všechny
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Objevil se už nějakej šílenec, kterej to spouštěl na 8800GT? Nebo mám bejt první? :D Chci si BF3 strašně zahrát, ale nechce se mi čekat na novej komp. Že to pude na minimální detaily a bude to vypadat hnusně je mi buřt :).
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

pujde ti to,a na min. detaily to neni az tak hrozne, nekere AAA tituly na max vypadaji hur
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“