Battlefield 3 - Technická stránka hry
Moderátor: Baneshee
- Butch
- Středně pokročilý

Battlefield 3 - Technická stránka hry
Sem davejte postrehy ohledne fungovani ruznych verzi driveru, vytizenim HW, problemy s fps...
Bugy a jejich pripadne reseni, je-li.
Zkusenostmi s konkretnim HW.
Urcite vas napadnou jeste dalsi informace a zkusenosti, ktere tu muzou byt aby se zbytecne nezanaselo tema o hre jako takove.
Dobre by take bylo napsat jestli se jedna o MP nebo SP, pokud to tedy nebude zrejme z prispevku.
Bugy a jejich pripadne reseni, je-li.
Zkusenostmi s konkretnim HW.
Urcite vas napadnou jeste dalsi informace a zkusenosti, ktere tu muzou byt aby se zbytecne nezanaselo tema o hre jako takove.
Dobre by take bylo napsat jestli se jedna o MP nebo SP, pokud to tedy nebude zrejme z prispevku.
- theedge
- Začátečník

Re: Battlefield 3 - Technická stránka hry
To samé se řeší přímo v threadu o BF3, tak si myslím že je blbost o tom zakládat nový thread, protže pak něco bude tu a něco tam ...
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Takhle se to tady dělá standartně, je diskuze o hře a pak o technických záležitostech... Myslím že je to pak víc přehlednější, v diskuzi o hře mě nějak nezajimá "spam" o tom že to někomu nejde/jde. 
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Má někdo z vás při hraní problém s jakoby problikávající obrazovkou (lehce) se zeleným nádechem? Děláte to minimálně v různých situacích, ale vždy postřehnu zelené(pr§hledné) probliknutí...
sestava v podpisu. Ovladače nejnovější 285 WHQL
- winter.ondra
- Žlutá karta Bazar

-
Jo me to dela obcas i na Radeonu:( Taky posledni ovladace.Walker píše:Má někdo z vás při hraní problém s jakoby problikávající obrazovkou (lehce) se zeleným nádechem? Děláte to minimálně v různých situacích, ale vždy postřehnu zelené(pr§hledné) probliknutí...
- Butch
- Středně pokročilý

Take mam stejnou zkusenost i na radeonu, pri pohybu pres most Seine crossing. Ale deje se to tak malo casto ze me to zatim nijak neznervoznuje.
Co je zajimave je pametova narocnost hry, uz jsem zaznamenal i 4,6GB zabrane ramky.
Nejen z tohoto duvodu mohou mit majitele 32bit systemu se 4GB ram celkem problem. Hra je opravdu celkem zrava.
A to jsem mel pusteny jen BF3 a prohlizec + Process Explorer+Fraps a SEP
Dale pri 1900x1080 a high nastaveni si vezme kolem 800MB z grafiky a v MP zatez vsech 4 jader na i2500K se pohybuje mezi 40-70%
Co je zajimave je pametova narocnost hry, uz jsem zaznamenal i 4,6GB zabrane ramky.
Nejen z tohoto duvodu mohou mit majitele 32bit systemu se 4GB ram celkem problem. Hra je opravdu celkem zrava.
A to jsem mel pusteny jen BF3 a prohlizec + Process Explorer+Fraps a SEP
Dale pri 1900x1080 a high nastaveni si vezme kolem 800MB z grafiky a v MP zatez vsech 4 jader na i2500K se pohybuje mezi 40-70%
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Demonoid126
- Začátečník

Ano take mam tez problem s problikavanim do zelena, uz jsme to resily zde na foru,preinstalace driveru nepomohla.Dela to od update serveru ze zacatku to nedelalo vubec.(mam radeonku)Walker píše:Má někdo z vás při hraní problém s jakoby problikávající obrazovkou (lehce) se zeleným nádechem? Děláte to minimálně v různých situacích, ale vždy postřehnu zelené(pr§hledné) probliknutí...
- goelr
- Začátečník

k plynulosti v mp me dost pomohl upgrade ram ze 4gb na 8gb, aspon teda mam takovy pocit...
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Butch
- Středně pokročilý

Tak to tady asi muzeme zamknout, lidi na tento thread dlabou a stejne vsechno cpou do tematu o hre, tedy az na par vyjimek.....
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- xtron
- Začátečník

mně to bliká bíle viz http://www.youtube.com/watch?v=2i6LXdNbLgY to video jsem natočil z bety ovšem stejnej bordel mi to dělá i v LE a je jedno jaký mám drivery zkoušel jsem snad všechny
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Objevil se už nějakej šílenec, kterej to spouštěl na 8800GT? Nebo mám bejt první?
Chci si BF3 strašně zahrát, ale nechce se mi čekat na novej komp. Že to pude na minimální detaily a bude to vypadat hnusně je mi buřt
.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- durod
- Středně pokročilý

pujde ti to,a na min. detaily to neni az tak hrozne, nekere AAA tituly na max vypadaji hur
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750