Ahoj, tak jsem hru zkusil, zkusil jsem ji na min i max nastavení včetně AA AF a rozlišení.
Po přečtení několika prvních recenzí na internetu a prvních dojmů jsem si říkal, že to musí být pecka, tak jsem šel směle do hry a byl jsem ohromen, v negativním smyslu. První co mě dalo ránu byla grafika, která mi připadá opravdu špatná, i na ultra nastavení to byla hodně slabé, další věc co dá člověku co hraje jen PC hry ránu je konzolové ovládání, mnu inventář, prostě všechno mi ohromně jako PC hráči nesedí, hnus děs běs, takže pak jsem rád za negativní ozvěny tady, že v tom nejsem sám, hra má pěknou mapku světa

relativně pěkný svět po pár hodinách hraní, ale to ovládání a ta nedotažená grafika dojem hrozně kazí, tohle může být hezké na konsoli, ane na PC jsem v roce 2011 čekal větší pecku, takže zklamání.
Ještě další věc co mě na hře zarazilo byl jakýs takýs mrtvý svět, málo NPC postav, samozřejmě někde je lidiček dostatek, ale většinou mám pocit, že herní svět je mrtev.
Abych jenom nekritizoval i když hra je na můj vkus opravdu špatná, hlavně přes to konzolové ovládání a inventář se nedostanu, tak hra má některé moc pěkné vychytávky, jako třeba vodní mlýn na pokraji města stonehedge a další.