The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od HEAD »

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Na 5850@def 1920x1080 4xAA 16AF vse na max.
Grafika klasicka konzolova tzn hnusny interiery.Voda vypada fakt hnusne.
Ale exteriery sou krasny.Klobouk dolu co z toho srotu jmenem konzole vymackali.
Inventar konzolovej mega hnusnej a mega neprehlednej.Vlastne to ani neni inventar..
Narocnost je o dost vetsi nez sem si myslel.Lidi s 8800gt maj smulu.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No čekal jsem lepší grafiku v pc verzi.. hlavně lepší sníh, vodu, textury...nemohl bys hodit ještě pár screenshotů?
Je tam sníh udělanej aspoň jako v lost planet? asi ne co ... taky by mě zajímalo jak je to s nastavením detailů. Doufám že to je aspoň jako v oblivionu, ne aby se dalo pouze změnit rozlišení :-D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Jako že s mojí 8800GTS mám smůlu? Škoda no :)...
EDIT: Mod scena se o lepší textury postará... :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jak rikam venku je to pekny.Takovej rage vypada v interierech jeste 100x hur :-D
A detail hrdinu je taky peknej.Jen mi vadej hnusny vlasy.Vubec nevypadaj jako vlasy..
ObrázekObrázek
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

zas tak špatný mi ty interiéry nepřipadaj, ale je to takový strašně chudý.. stejný jak oblivion, strašně těm texturám chybí parallax mapping a tak celkově je to všechno takový placatý :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Tak ono co se týče grafické stránky dřív nebo později pořeší texture módy.
Doufám že AMD vydá zítra aspoň CAP s ofiko Crossfire profilem. A né že musím přejmenovávat .exe.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

@spajdr: RadeonPro jsi zkoušel? Pro majitele CFX takřka nutnost. Je to něco jako Nvidia inspector, akorát od TPU komunity :)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

chjo už se tu zas varezí, a já furt čekám až se to odemkne :) (ještě hodina a půl, dammit).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

hmm HEAD díky za fotky ale s hnusnou konzolovou grafikou moc nesouhlasím nakonec od kdy grafika rozhoduje o kvalitě hry? mno zítra si to snad zahraji :) doufám, že tam bude pěkně udělaný příběh... potřebuji zabít pár nudných víkendových nocí.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Mr Lucas
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr Lucas »

Mě se ta hra graficky líbí. Šel jsem asi hodinu, jen tak někam za nosem a některý scenérie jsou fakt dechberoucí. Jinak mohu potvrdit nenáročnost: 1920x1080 4AA 16AF ultra detaily a jede to úžasně.
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
nimdanim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nimdanim »

Ahoj, tak jsem hru zkusil, zkusil jsem ji na min i max nastavení včetně AA AF a rozlišení.

Po přečtení několika prvních recenzí na internetu a prvních dojmů jsem si říkal, že to musí být pecka, tak jsem šel směle do hry a byl jsem ohromen, v negativním smyslu. První co mě dalo ránu byla grafika, která mi připadá opravdu špatná, i na ultra nastavení to byla hodně slabé, další věc co dá člověku co hraje jen PC hry ránu je konzolové ovládání, mnu inventář, prostě všechno mi ohromně jako PC hráči nesedí, hnus děs běs, takže pak jsem rád za negativní ozvěny tady, že v tom nejsem sám, hra má pěknou mapku světa :) relativně pěkný svět po pár hodinách hraní, ale to ovládání a ta nedotažená grafika dojem hrozně kazí, tohle může být hezké na konsoli, ane na PC jsem v roce 2011 čekal větší pecku, takže zklamání.

Ještě další věc co mě na hře zarazilo byl jakýs takýs mrtvý svět, málo NPC postav, samozřejmě někde je lidiček dostatek, ale většinou mám pocit, že herní svět je mrtev.

Abych jenom nekritizoval i když hra je na můj vkus opravdu špatná, hlavně přes to konzolové ovládání a inventář se nedostanu, tak hra má některé moc pěkné vychytávky, jako třeba vodní mlýn na pokraji města stonehedge a další.

:?
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Provokuj az po pulnoci jo? 8-)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
nimdanim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nimdanim »

Ale to co jsem napsal je pravda ať to je x nebo y verze, každému jasné :D .. za sebe i když hra má velké + a velké - , tak co vidím jako největší problém je ten inventář kde jsou itemy skilly a další, to je opravdu strašný, s tím se pak ničemně hraje, i ta grafika by šla oželit, i ten mrtvý non-NPC svět, ale ovládání a inventář kde je to nejdůležitější a to jsou předměty a skilly, proto je to přeci rpg ... :roll:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Co ti vadí na skillech?
PS5 Pro | LG OLED CX55
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

Takže jsem se pokusil si hru vyzvednout na půlnočním prodeji, ale přede mnou bylo 350 lidí :-D Takže jsem jel zase pryč ...
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
nimdanim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nimdanim »

Já souhlasím s tím co napsal head, ty skilly nemám ani pořádně vyzkoušené, takže neříkám, že jsou špatné, ale leze se do skill menu v inventáři - " tab " a to je prostě hrozný, konzolový, něco jako jestli jsi hrál Two Worlds II se to tuším jmenovalo, ta hra vypadala celkem pěkně, i by se celkem slušně hrála, ale ten konzolový inventář je hrůza, ohromně nepřehledný, co je mi pak platné jestli je skill tree vyvážený motivující a zábavný, když do něj lezu tak to menu je nepřehledné a hnusně dělané, to je můj hlavní problém, ta grafika ať si udělá každý svůj obrázek, ale já když dal hru na ultra a sekala se mi, přiznávám, co naplat .. díval jsem se na vodopád tak se mi zdálo, že je něco špatně, voda po grafické stránce příšerná, některé textury nedoladěné hnusné a další, pak je tu v kontrastu s tím zase něco pěkně udělané po grafické stránce, ale pro mě celkový dojem je, že grafika hru sráží a jsou tu další věci ..

pak se divím, že na internetu ign recenze 9.5 nebo kolik tam bylo a celkově ohromně kladný dojem, když můj dojem je vlastně špatný, tak se schválně jdu podívat na pctuning forum a tady vidím, že nejsem sám, takže na tom asi něco je ..
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

V oblivionu jsi taky lezl do skillů přes TAB :?
PS5 Pro | LG OLED CX55
nimdanim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nimdanim »

Dobře, tak jsem to napsal možná špatně srozumitelně, myšleno tak, že když jdeš přes tab, stejně jako v oblivionu, do inventáře, další položka v něm pak je skill tree a teď nevím co ještě, tak ten inventář s itemama je ohromně nepřehledný, prostě konzolový nemotivující, když jdeš do záložek s" skill " tak je to koncipované stejně jako ty itemy,nepřehledné nemotivující, moc konzolové.

Já mám s tímhle fakt problém, už u i jiných novějších her, třeba jak jsem dával příklad ten Two Worlds II, ten konzolový inventář je nepřehledný slaboduchý a za sebe ho pak ani neotevířám :D , co je to pak za rpg když to má tenhle jeden z hlavních prvků takhle na houby.

To asi tak k tomu inventáři, třeba to někomu tak nevadí, třeba je čas přejít na konzole, ale kdo hraje od mala jen na PC tak má smrt :P
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No ten inventář se mi taky nelíbí jestli je stejnej jako na videích z xboxu, ale třeba to skill tree je hezky udělaný na tý hvězdný obloze. Proč by pořád muselo bejt všechno jen v nějakejch tabulkách jako před 20 lety?
PS5 Pro | LG OLED CX55
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“