Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- xtron
- Začátečník

- durod
- Středně pokročilý

Re: Battlefield 3
No , zopar krat se mi stalo,ze jsem setrelil/nebo mne/ jenom pozici gunnera. A take to , ze dokazu sejmout helinu klasickymi raketami- ale to davam do souvisu s upgradem "guided rocket"- jde pres pul mapy sejmout vehicle temer "naslepo"...Frostys píše: durod: Nezdá se ti, že od posledního patche (už je to nějakou chvíli) jde snadněji zabít posádku heli? Jak kulometem, tak i obyč. raketama od pilota.
a souhlas, se stihackama by meli neco udelat, to je total nonsens jak stoji ve vzduchu...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
3GB update
Co do tý hry proboha nastrkali za tu chvíli co sem nehrál 
- Maddogg
- Čestný člen

Zvlášť když F15 má combat speed 730-2000 km/h , a ve hře ty stíhačky dokážou zpomalit tak na 100-200 km/h odhadem
. Samozřejmně není možné aby se proháněly 2000km/h protože by proletěly mapou tak za 2 vteřiny... Zkrátka při moc malé rychlosti by normálně měly nekontrolovatelně padat 
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Frostys
- Začátečník

-
A samozřejmě doopravdy padat a né to, co se děje se všema padajícíma technikama. Vrtulník plachtí, stíhačka plachtí div oba nedopadnou bez zničení na zem.Maddogg píše: Zkrátka při moc malé rychlosti by normálně měly nekontrolovatelně padat
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Taky se mi u stíhaček líbí ta možnost katapultu.. to je fakt užitečný když díky rychlosti stíhačky se v 95% katapultujete za hranicí pěší mapy takže vás to stejně zabije:)
- xtron
- Začátečník

že by DLC karkand?Spalovac_mrtvol píše:3GB updateCo do tý hry proboha nastrkali za tu chvíli co sem nehrál
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Já nic takovýho nekupoval a ani nebudu, tak proč by se mi to stahovalo, když to stejně nebudu moct používat 
- dales.luk
- Začátečník

Teď se mi podařil v KARKANDU pěkný headshot z Bitevní lodi.. Střelil jsem přes celou mapu krásných
1273 m do hlavy
.. Jaké jsou vaše délky hedek?
1273 m do hlavy
Naposledy upravil(a) dales.luk dne pát 30. pro 2011, 17:28, celkem upraveno 1 x.
- xtron
- Začátečník

vietnam byl v bad company 2 taky součástí patche pak ho stačilo jen aktivovat kódem. stejně tak je tomu i u karkandu
- xtron
- Začátečník

můj nejdelší HS je 231m. já bojuju hlavně na kratší vzdálenosti ikdyž třeba zrovna hraju za recona, za toho obvykle střílím na vzdálenost okolo 100m
- Frostys
- Začátečník

-
1048m mám nejdelší, na Gulfu střelba na loď, ale používat snipera na takovou vzdálenost je k ničemu bych řekl. Do těch 200m to ještě jde, pak už je to hodně o umění nebo náhodě, to si vyberte 
Dá se těma silnějšíma snipama zabíjet na jednu ránu do těla? SV98 to většinou nedokáže.
Dá se těma silnějšíma snipama zabíjet na jednu ránu do těla? SV98 to většinou nedokáže.
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Doufám že ne, snipeři už jsou takhle otravní a ještě aby zabíjeli jednou ranou do těla 
- xtron
- Začátečník

já hlavně za snipera nekempím a jsem pořád v pohybu. M98B zabije na jednu ránu jen když dáš HS jinak má větší damage než ostatní pušky
- durod
- Středně pokročilý

- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je já dal jen 114m
Ale tak já sniperem moc nestřílím moc mě to sním nebaví. Já ho jen ted projedu abych poodemikal všechny zbraně ,ale jinak pro mě je ASSAULT a ENGINEER.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Taky jedu hlavně assaulta a medika, teďka sem potřeboval nahrabat bodíky tak sem šel na metro mapu 64/64 a s medikem to byl totálně masakr, na každej granát sem měl kolem pěti killů a oživovacá pádla se ani nestíhaly nabíjet
sem za jedno kolo udělal 15000 bodů a to ani nepočítám ty bonusy co dostanete po konci kola
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přesně metro je na body jak dělané. Já na něm projel 80% supporta a chystám se tam i se sniperem ,ale to až po čase teď si užiji ostatní mapy 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Nerboard
- Začátečník

-
to hrajete pre body alebo si dobre zahrat? spamovat m320/rpg na stenu vas bavi?

- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Mě to baví
třeba tady v tý přiložený mapě sem jen stál na místě a mrskal granáty nad eskalátor, co střela to mrtvola, nebo dvě + pár oživení a bum top1 
Ale to je vždycky tak zábava na půl hodinky na odreagování jinak samozřejmě hraju taky jiný mapy kde to není takovej mlejnek na maso
Ale to je vždycky tak zábava na půl hodinky na odreagování jinak samozřejmě hraju taky jiný mapy kde to není takovej mlejnek na maso
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.