Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
xtron
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od xtron »

většinou mají v názvu 1 player start
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Frostys píše: durod: Nezdá se ti, že od posledního patche (už je to nějakou chvíli :)) jde snadněji zabít posádku heli? Jak kulometem, tak i obyč. raketama od pilota.
No , zopar krat se mi stalo,ze jsem setrelil/nebo mne/ jenom pozici gunnera. A take to , ze dokazu sejmout helinu klasickymi raketami- ale to davam do souvisu s upgradem "guided rocket"- jde pres pul mapy sejmout vehicle temer "naslepo"...
a souhlas, se stihackama by meli neco udelat, to je total nonsens jak stoji ve vzduchu...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

3GB update :o Co do tý hry proboha nastrkali za tu chvíli co sem nehrál :o
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Zvlášť když F15 má combat speed 730-2000 km/h , a ve hře ty stíhačky dokážou zpomalit tak na 100-200 km/h odhadem :D . Samozřejmně není možné aby se proháněly 2000km/h protože by proletěly mapou tak za 2 vteřiny... Zkrátka při moc malé rychlosti by normálně měly nekontrolovatelně padat :D
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Maddogg píše: Zkrátka při moc malé rychlosti by normálně měly nekontrolovatelně padat :D
A samozřejmě doopravdy padat a né to, co se děje se všema padajícíma technikama. Vrtulník plachtí, stíhačka plachtí div oba nedopadnou bez zničení na zem.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Taky se mi u stíhaček líbí ta možnost katapultu.. to je fakt užitečný když díky rychlosti stíhačky se v 95% katapultujete za hranicí pěší mapy takže vás to stejně zabije:)
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

Spalovac_mrtvol píše:3GB update :o Co do tý hry proboha nastrkali za tu chvíli co sem nehrál :o
že by DLC karkand? :-D
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Já nic takovýho nekupoval a ani nebudu, tak proč by se mi to stahovalo, když to stejně nebudu moct používat :cry:
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

Teď se mi podařil v KARKANDU pěkný headshot z Bitevní lodi.. Střelil jsem přes celou mapu krásných
1273 m do hlavy :) :).. Jaké jsou vaše délky hedek?
Naposledy upravil(a) dales.luk dne pát 30. pro 2011, 17:28, celkem upraveno 1 x.
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

vietnam byl v bad company 2 taky součástí patche pak ho stačilo jen aktivovat kódem. stejně tak je tomu i u karkandu
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

můj nejdelší HS je 231m. já bojuju hlavně na kratší vzdálenosti ikdyž třeba zrovna hraju za recona, za toho obvykle střílím na vzdálenost okolo 100m
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

1048m mám nejdelší, na Gulfu střelba na loď, ale používat snipera na takovou vzdálenost je k ničemu bych řekl. Do těch 200m to ještě jde, pak už je to hodně o umění nebo náhodě, to si vyberte :)
Dá se těma silnějšíma snipama zabíjet na jednu ránu do těla? SV98 to většinou nedokáže.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Doufám že ne, snipeři už jsou takhle otravní a ještě aby zabíjeli jednou ranou do těla :)
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

já hlavně za snipera nekempím a jsem pořád v pohybu. M98B zabije na jednu ránu jen když dáš HS jinak má větší damage než ostatní pušky
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

ja mam headshot jenom 189m,ale bylo to raketou z heli :lol:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Je já dal jen 114m :lol: Ale tak já sniperem moc nestřílím moc mě to sním nebaví. Já ho jen ted projedu abych poodemikal všechny zbraně ,ale jinak pro mě je ASSAULT a ENGINEER.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Taky jedu hlavně assaulta a medika, teďka sem potřeboval nahrabat bodíky tak sem šel na metro mapu 64/64 a s medikem to byl totálně masakr, na každej granát sem měl kolem pěti killů a oživovacá pádla se ani nestíhaly nabíjet :) sem za jedno kolo udělal 15000 bodů a to ani nepočítám ty bonusy co dostanete po konci kola
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Přesně metro je na body jak dělané. Já na něm projel 80% supporta a chystám se tam i se sniperem ,ale to až po čase teď si užiji ostatní mapy :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

to hrajete pre body alebo si dobre zahrat? spamovat m320/rpg na stenu vas bavi? :lol: :lol:
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Mě to baví :) třeba tady v tý přiložený mapě sem jen stál na místě a mrskal granáty nad eskalátor, co střela to mrtvola, nebo dvě + pár oživení a bum top1 :)

Ale to je vždycky tak zábava na půl hodinky na odreagování jinak samozřejmě hraju taky jiný mapy kde to není takovej mlejnek na maso :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“