Nenastartuje - starší PC

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Sergeii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nenastartuje - starší PC

Příspěvek od Sergeii »

Ahoj,kamarád chtěl oprášit počítač,takže jsem mu tam dal jinou desku s procesorem,nový zdroj,a starší HDD ... sestavil jsem to, ale pc nenabootuje,zdroj funguje,pc svítí,disk se roztočí i grafika frčí ... jen monitor je pořád černý a větráček na chlazení cpu stojí ... co mám zkoušet,co by mohlo být špatně ?

Edit: Hladis presunuto do spravne sekce
Intel i7 5960X | ASUS X99 Deluxe | 2x GTX1080Ti | Kingston 64gb | 3x SSD 250g EVO | Cooler Master Seidon | http://www.89vision.cz | We make pictures move
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nenastartuje - starší PC

Příspěvek od Michael24 »

Jako první zkus resetovat BIOS odpojením napájení a vyndáním baterky z desky na pár minut. Jestli nezabere, tak ještě jednou překontrolovat zapojení všech kabelů, zejména možná u zapojení grafiky, její přídavné napájení, jestli už má... Nech zapojené pouze nejnutnější věci, odpoj mechaniku, přední panel skříně kromě zapínacího tlačítka atd. Nech prostě zapojené jenom MB+CPU+RAM+GK. Když jste montovali do skříně základní desku, nechali jste tam doufám distanční sloupky mezi skříní a deskou?
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Nenastartuje - starší PC

Příspěvek od Hladis »

I popis komponentu by bodnul.........
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“