Update ovladačů - nvidia

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
-Infarkt-
Nováček
Nováček

Update ovladačů - nvidia

Příspěvek od -Infarkt- »

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně ovladačů na mé grafícké kartě nvidia. Hraju BF3 a když chci spusti hru, vyhodí mi to tuto tabulku, do hry mi to normálně pustí. A otázka tedy zní: Jak mám ty ovladače updatovat?? Díky za odpovědi

Obrázek
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Update ovladačů - nvidia

Příspěvek od Alfajk »

a jinak...umis cist ? pokud si neprelozis ani ty 3 radky co ti oni pisou,tak je to s tebou dost spatny :?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
-Infarkt-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -Infarkt- »

No, číst umím, ale když jdu na jejich stránky, a chci zjistit Automatic Driver Detection, tak mi napíše, že to nejde. Když stáhnu nějaké ty ovladače, napíše mi to, že to taky nejde, že nemám ten typ atd. Takže příště, kdyby jsi byl tak laskav a napsal mi, jak to mám udělat a ne mi napsat, že je to semnou špatné.
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Jesli na webu nvidie nedovedeš v download sekci určit typ karty co máš a OS co máš a stanout + nainstalovat ten driver, tak ti tu fakt nikdo nepomůže. To je základ zacházení s PC.
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

toto je opravdu pro hooodně moc silné nátury :lol:

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Jednoduse http://www.nvidia.co.uk/Download/Find.aspx?lang=en-uk zde zadas co mas za system a jakou kartu mas a stahnes posledni nejlepe WHQL. Tohle je naprosty zaklad.

Edit/ Tielka byl rychlejsi.
-Infarkt-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -Infarkt- »

Už jsem to udělal, díky všem za rady.
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Toto je uz na infarkt :lol:
michalissimo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michalissimo »

no co uz aj taki sa najdu :D :D :D
Case: Montech King 95 Pro white, CPU: AMD RYZEN 7 9800X3D 5440mhz, MB: ASUS ROG STRIX B650E-E Wifi, VGA: pravdepodobne RTX5090 COOLER: MSI MAG CORELIQUID E360, MEM: 32GB G. SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30@ 6400MhzCL28PSU: SEASONIC FOCUS GX850 Gold, MYŠ. Raser Basilisk V3 Pro Klávesnica: ASUS ROG STRIX SCOPE II, MONITOR: Dell Alienware AW3225QF, Qled 4K curved 240hz
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

WTH to už je fakt moc... Ale dobrý řešení, ještě, že NV nevadí instalovat drivery bez uninstallu starých.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jeltík píše:Ale dobrý řešení, ještě, že NV nevadí instalovat drivery bez uninstallu starých.
To není deviza GeForce driverů, ale Win Vista/7 a WDDM :roll:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Tak proč jsem na Win XP i 7 mohl instalovat GF drivery v pohodě "přes sebe" a od AMD/ATI to bez uninstallu dělá bordel všude? Nechci dělat OT, ale je vidět, která firma zaměstnává lidi, co přemýšlí.

E: v pohodě, Catalysty stejně provádím poslední rok a půl na čistou instalaci něakýmu známýmu či kámošovi, svoje upgrady si dělám pravidelně :-)
Naposledy upravil(a) Jeltík dne pát 10. úno 2012, 16:30, celkem upraveno 1 x.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Ale na kartách konkurence to jde samozřejmě také, dokonce přišli jako první s instalátorem, který to provedl sám i na Win XP pod WDM. Za to, že v některých uživatelských instalacích OS dochází ke konfliktům v registrech a dalším problémům není chyba vývojářů zodpovědných za samotný driver :roll:

Pokud to chceš rozvézt dál, piš SZ ať tu nejsme OT.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“