Update ovladačů - nvidia
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- -Infarkt-
- Nováček

-
Update ovladačů - nvidia
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně ovladačů na mé grafícké kartě nvidia. Hraju BF3 a když chci spusti hru, vyhodí mi to tuto tabulku, do hry mi to normálně pustí. A otázka tedy zní: Jak mám ty ovladače updatovat?? Díky za odpovědi

- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Update ovladačů - nvidia
a jinak...umis cist ? pokud si neprelozis ani ty 3 radky co ti oni pisou,tak je to s tebou dost spatny 
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- -Infarkt-
- Nováček

-
No, číst umím, ale když jdu na jejich stránky, a chci zjistit Automatic Driver Detection, tak mi napíše, že to nejde. Když stáhnu nějaké ty ovladače, napíše mi to, že to taky nejde, že nemám ten typ atd. Takže příště, kdyby jsi byl tak laskav a napsal mi, jak to mám udělat a ne mi napsat, že je to semnou špatné.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Jesli na webu nvidie nedovedeš v download sekci určit typ karty co máš a OS co máš a stanout + nainstalovat ten driver, tak ti tu fakt nikdo nepomůže. To je základ zacházení s PC.
- tielka
- Středně pokročilý

- Hladis
- Moderátor

Jednoduse http://www.nvidia.co.uk/Download/Find.aspx?lang=en-uk zde zadas co mas za system a jakou kartu mas a stahnes posledni nejlepe WHQL. Tohle je naprosty zaklad.
Edit/ Tielka byl rychlejsi.
Edit/ Tielka byl rychlejsi.
- -Infarkt-
- Nováček

-
Už jsem to udělal, díky všem za rady.
- Kyselinka
- Začátečník

Toto je uz na infarkt 
- michalissimo
- Začátečník

-
no co uz aj taki sa najdu

Case: Montech King 95 Pro white, CPU: AMD RYZEN 7 9800X3D 5440mhz, MB: ASUS ROG STRIX B650E-E Wifi, VGA: pravdepodobne RTX5090 COOLER: MSI MAG CORELIQUID E360, MEM: 32GB G. SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30@ 6400MhzCL28PSU: SEASONIC FOCUS GX850 Gold, MYŠ. Raser Basilisk V3 Pro Klávesnica: ASUS ROG STRIX SCOPE II, MONITOR: Dell Alienware AW3225QF, Qled 4K curved 240hz
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
WTH to už je fakt moc... Ale dobrý řešení, ještě, že NV nevadí instalovat drivery bez uninstallu starých.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
To není deviza GeForce driverů, ale Win Vista/7 a WDDMJeltík píše:Ale dobrý řešení, ještě, že NV nevadí instalovat drivery bez uninstallu starých.
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak proč jsem na Win XP i 7 mohl instalovat GF drivery v pohodě "přes sebe" a od AMD/ATI to bez uninstallu dělá bordel všude? Nechci dělat OT, ale je vidět, která firma zaměstnává lidi, co přemýšlí.
E: v pohodě, Catalysty stejně provádím poslední rok a půl na čistou instalaci něakýmu známýmu či kámošovi, svoje upgrady si dělám pravidelně
E: v pohodě, Catalysty stejně provádím poslední rok a půl na čistou instalaci něakýmu známýmu či kámošovi, svoje upgrady si dělám pravidelně
Naposledy upravil(a) Jeltík dne pát 10. úno 2012, 16:30, celkem upraveno 1 x.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ale na kartách konkurence to jde samozřejmě také, dokonce přišli jako první s instalátorem, který to provedl sám i na Win XP pod WDM. Za to, že v některých uživatelských instalacích OS dochází ke konfliktům v registrech a dalším problémům není chyba vývojářů zodpovědných za samotný driver 
Pokud to chceš rozvézt dál, piš SZ ať tu nejsme OT.
Pokud to chceš rozvézt dál, piš SZ ať tu nejsme OT.