Výsledky jsou trochu lepší. Jasně, že jsem nečekal výkon ani zdaleka srovnatelný se špičkou, ale tohle se mi fakt zdá mizerné, na to kolikátá generace SSD už to je.
Mám poslední 2 dny na jeho vrácení ve 14 denní lhůtě, tak nevím.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
asi tak, se SF si můžou podat rucedexterav píše:nebojme sa napísať že tá istá firma je OCZ
Není možné kladně hodnotit každý SSD, které nebyl podroben testům reálného používání.
Shrnutí aféry SandForce SF-2000:
•SandForce dodal vadnou revizi řadiče SF-2000 a nevhodný firmware
•podle neoficiálních statistik mají SSD s řadiči SandForce SF-2000 až 40% poruchovost
•OCZ svádí vinu na druhé, maže negativní recenze uživatelů a svoji vinu popírá
Je škoda, že tu takhle vystupuje "Odborník PCT", který ani není schopen uvažovat střídmě, reálně a umí v konečném důsledku plácat jen blbosti o akciích a PR, když mu dojdou fakta a nechce už víc přemýšlet. V takovém případě pro mě nemá smysl diskutovat, protože to je fakticky na úrovni mateřské školky a ne někoho, kdo je označen na odborník.zombux píše:snaha obhajovat tu ty lemply je dojemná, někdo tu nejspíš buď nakoupil akcie v SF nebo pracuje v PR OCZale pokud má něco třetinovou poruchovost, může to koupit jedině blázen, a je úplně jedno že "v posledních dvou dnech se to už opravdu ale opravdu zlepšilo"
Já je hájím pouze proto, aby uživatelé, kteří jsou méně znalí a chodí sem, věděli celou pravdu a ne jen to, co tu čtu od vás, kteří radíte, co téma: SandForce fuj, to nekupujte, je to shit apod. Nikde se ale nedočtu, proč je to shit, proč je Kingston V+200 shit, proč je Intel 520 shit, když jste to doma nikdo neměl, nikdo jste to nezkoušel a ty SSD jsou naprosto v pohodě, navíc v mnoha případech, ne ve všech, výkonnější než konkurence. A nebudeme se bavit o tom, že ten výkon není poznat, protože není, ale každý chce mít doma "to nejlepší" a vybírá podle testů, případně zkušeností.dexterav píše:tých SSD je tu dnes toľko a +- rovnakých že že tie zo SF sú proste iba jeden z daľších v rade z poriadnym BSOD na chrbte![]()
tiež nevidím jediný dôvod ich hájiť