Test vadnosti disku - OS mi padá nechce fungovat správně.
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Test vadnosti disku - OS mi padá nechce fungovat správně.
OK, kup novej disk. Tenhle klidně za něco symbolického koupím od tebe jako raritu. 
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Hele, ted mi jeden muj kamos napsal, že ty vadné sektory na disku ničemu nevadí, a že OS se jim sám vyhne a nebude je používat.
Jak to mám chápat. Mě se tomu teda nechce věřit, když vidim, co mi tady píšete Vy.
Jak to mám chápat. Mě se tomu teda nechce věřit, když vidim, co mi tady píšete Vy.
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz kamos tvrdil
Tak zkusit to muzes.. je mozne ze se uz zadny neobjevi, ale taky je mozne ze ano.. takze nikdo ti nezaruci ze to zitra spustis ten system.
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Ne to ti řekl píčovinu.
Je více typů vadnejch sektorů. Tzv realokované již neznamenají nebezpečí.
Ale ten "offline uncorrectable" co tam máš toho se nezbavíš, prostě tam bude. OS si jej může namapovat pokud provedeš "dlouhej scandisk s kontrolou povrchu".
Je více typů vadnejch sektorů. Tzv realokované již neznamenají nebezpečí.
Ale ten "offline uncorrectable" co tam máš toho se nezbavíš, prostě tam bude. OS si jej může namapovat pokud provedeš "dlouhej scandisk s kontrolou povrchu".
- Mrazák
- Začátečník

-
Pokud uz jsou sektory realokovane tak disk nebude pachat problemy (aspon do te doby nez se objevi nove vadne sektory). Nainstaluj znova system (doporucuju neco novejsiho nez 11lete XP a bloatware Avast) a pokud problemy budou pretrvavat, neni to diskem.
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: 9850X3D, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: 9070 XT Nitro+ |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD FX-57 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD FX-57 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.