mrznutie firefoxu ver. 11 plugin kontainer ako to opraviť?
- jano101
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mrznutie firefoxu ver. 11 plugin kontainer ako to opraviť?
poradí mi niekto ??? zamrzne mi firefox ver 11 tak že ju musím kilnúť
mám verziu firefoxu 11 čiže poslednú všetko OK
včera som odinštalovával 3 alebo 4 strihacie programy lebo používam len jeden všetko som prečistil ale začal som badať a preto usudzujem že by to mohlo mať súvis že ak idem napríklad na : http://www.cas.sk a tie videá čo su z tIVi akonáhle ich začne načítať tak to zamrzne. robí to len tam !!! youtube funguje neviem v čom sú kodované aký formát
ak prídem do správca úloh tak je to plugin-kontainer.exe ten treba alebo celý firefox kilnut
urobil som:
reinštal firefoxu-nepomohlo
vymazanie C:\Users\užívatel\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles -nepomohlo
reinstal flashplayeru-nepomohlo
vyčistenie pc od firefoxu-nepomohlo
google chrome OK
internet explorer OK
len firefox na stránke http://www.cas.sk neviem v čom sú tie videá ale proste sek a koniec !!! keby som aspoň vedel smer čo mám preinštalovať kde hľadať chybu
PS ak úplne odinštalujem firefox a znova ho nainštalujem a idem do doplnkov tak nechápem jak je to možné že doplnky sú stále tam a dokonca sa nedajú odinštalovať
mám verziu firefoxu 11 čiže poslednú všetko OK
včera som odinštalovával 3 alebo 4 strihacie programy lebo používam len jeden všetko som prečistil ale začal som badať a preto usudzujem že by to mohlo mať súvis že ak idem napríklad na : http://www.cas.sk a tie videá čo su z tIVi akonáhle ich začne načítať tak to zamrzne. robí to len tam !!! youtube funguje neviem v čom sú kodované aký formát
ak prídem do správca úloh tak je to plugin-kontainer.exe ten treba alebo celý firefox kilnut
urobil som:
reinštal firefoxu-nepomohlo
vymazanie C:\Users\užívatel\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles -nepomohlo
reinstal flashplayeru-nepomohlo
vyčistenie pc od firefoxu-nepomohlo
google chrome OK
internet explorer OK
len firefox na stránke http://www.cas.sk neviem v čom sú tie videá ale proste sek a koniec !!! keby som aspoň vedel smer čo mám preinštalovať kde hľadať chybu
PS ak úplne odinštalujem firefox a znova ho nainštalujem a idem do doplnkov tak nechápem jak je to možné že doplnky sú stále tam a dokonca sa nedajú odinštalovať
- Kyselinka
- Začátečník

Re: mrznutie firefoxu ver. 11 plugin kontainer ako to opraviť?
Toto mi robilo, ked som dal flash player v11, tak som ho odinstaloval a dal som spat flash player v9. Od vtedy nic 
- jano101
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
lenže jak som písal chrome beží aj internet explorer usudzujem že problém by bol aj tam -ale nie je (sere ma to !!!)
- Kyselinka
- Začátečník

No ja pouzivam iba firefox, takze neviem povedat, ci mi to robilo aj v inom browseri. Jednoducho som downgradol plugin a nemam problem.
- jano101
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ešte by ma zaujímalo ako sa ti to podarilo z 11 ísť na 9 neni tam nejaké blokovanie že ta nepustí nainštalovať menšiu verziu ?
- HentaiRush
- Začátečník

Mě to dělá poslední rok furt. Plugin container zamrzá a zamrzá. Nepomohl reinstal firefoxu a flashe (včetně vyčištění registrů).. Nějákej mindfuck, co mě buzeruje 10x denně..
Wannabe dickface... :]
- Kyselinka
- Začátečník

Najprv som odinstaloval v11 a az potom nainstaloval v9jano101 píše:ešte by ma zaujímalo ako sa ti to podarilo z 11 ísť na 9 neni tam nejaké blokovanie že ta nepustí nainštalovať menšiu verziu ?
- Alfajk
- Začátečník

-
vypozoroval jsem,ze tenhle problem se tyka jen 32bit windows,na 64 nezamrza nic a vse funguje (teda az na youtube a flash videa,obcas jsou zeleny - na to zase pomaha vypnuti HW akcelerace)HentaiRush píše:Mě to dělá poslední rok furt. Plugin container zamrzá a zamrzá. Nepomohl reinstal firefoxu a flashe (včetně vyčištění registrů).. Nějákej mindfuck, co mě buzeruje 10x denně..
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- jano101
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
doplnujem môj problém ako som ho napísal trval cca 1 týždeň a bez toho aby som čokolvek robil opravilo sa to - usudzujem či to nebola chyba na tej stránke lebo už to behá normálne