včera mi přišly komponenty na nové pc. Dnes jsem pc složil, ale mám 2 problémy. Pc po zapnutí normálně naběhne, všechny větráky se točí (zdánlivě vše funguje), ale nejde obraz do monitoru. Zkoušel jsem už 2 grafiky (první byla ta nová objednaná a u té druhé 100% vím, že funguje). Chvíli jsem koukal do skříně jestli jsem vše zapojil správně, ale žádný problém jsem neoběvil. Řekl jsem si tedy, že zkusím pc restartovat, ale tlačítkem na restart na přední straně skříně ani restart nefunguje. Reset switch je také určitě správně zapojen, ale přesto se pc tlačítkem restart prostě nerestartuje. Tlačítko pro restart je i přímo na desce (hezky červeně svítí), ale ani tímto tlačítkem restart nejde.
Předpokládám, že bude asi problém s deskou, ale jistý si tím nejsem a v okolí nikoho se socketem 1155 na odzkoušení nemám. Nechci hned pc posílat zpět na reklamaci, chci vyzkoušet všechny možnosti, než to udělám. Nenapadá Vás co bych ještě mohl zkusit nebo kde jsem případně mohl udělat chybu?
Sestava je přesně tahle:
Kód: Vybrat vše
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_188U0113SG0115RK011HIW011CUM0119YT0112YE011KGO010YB8010GVS01