Zvažuji mezi:
- GIGABYTE N56GOC-1GI
- GIGABYTE N560OC-1GI
Sestava
Procesor : i5 2500k
Základní deska : Gigabite H61M-D2-B3
Paměť : 2 GB DDR3
HDD: 500 GB
Zdroj : HEDY 500W
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Tak to je mi opravdu upřímně líto.zemik379 píše:Tohle mám doma chci koupit grafiku a zahrát si.

Tak mě řekni rozumnej důvod proč ji nekupovat. Gtx 560 má luxusní poměr cena/výkon.arach píše:nevidim jedinej rozumnej duvod menit desku a nevidim jedinej rozumnej duvod kupovat gtx 560...
kup hd 7770 nebo hd 6850 + nejakej zdroj co uz ti tady navrhovali, 2 gb ram stoji par stovaku
¨
procesorovyho vykonu mas az az, predpokladam ze taktovat neumis/ nebudes protoze to by sis pak tohle nekoupil
fungovat to bude a zahrajes si na tom paradne

Novy zdroj je opravdu urgentni vec. Ten zdroj se da nazvat nebezpecnym. Pameti mas opravdu malo a 2GB modul zrovna neni vhodny ,jelikoz do te desky jdou dat moduly jen dva a max z toho vyzdimes 4GB. Procesor je vykonny az az ,ale jeho potencial s tou deskou nevyuzijes ,jelikoz taktovat se neda.zemik379 píše:Tak s toho vyplývá novej zdroj to každopádně paměti taky tuhle grafiku GIGABYTE N56GOC-1GI a té desky když se nezbavím jak moc velkej problém to je ?

no tak at rovnou na pise ze na to nema 5 litru, ale 7, protoz eza 5 litru ramku gtx560 a poradnej zdroj neporidisSuke001 píše:Tak mě řekni rozumnej důvod proč ji nekupovat. Gtx 560 má luxusní poměr cena/výkon.arach píše:nevidim jedinej rozumnej duvod menit desku a nevidim jedinej rozumnej duvod kupovat gtx 560...
kup hd 7770 nebo hd 6850 + nejakej zdroj co uz ti tady navrhovali, 2 gb ram stoji par stovaku
¨
procesorovyho vykonu mas az az, predpokladam ze taktovat neumis/ nebudes protoze to by sis pak tohle nekoupil
fungovat to bude a zahrajes si na tom paradne
I kdyby uměl tak to ta deska neumí, takže pro to novou desku.2500k se prostě do takové lol desky nedává.

Vzdyt ti bylo odpovezenozemik379 píše:No já se jenom ptám co bude za problém když si nechám tuhle desku co tím zhorším? co si zabrzdím a jak to bude znát?

no hlavne rekni kolik tech penez mas opravdu, jestli 5 litru tak gtx 560 neprichazi v uvahu s ramkou a zdrojem, jestli mas treba 7 tak pak jozemik379 píše:Tak to jsem teda natvrdlej, takže jde jen o to taktování a o ty ramky? Opravdu se v tom moc nepohybuji...

Ano. Jeste ta deska postrada USB 3.0, SATA6G........ale to uz je detail.zemik379 píše:Tak to jsem teda natvrdlej, takže jde jen o to taktování a o ty ramky? Opravdu se v tom moc nepohybuji...