Zacal mit takovej problem - i pri 100% baterie to pise jenom neco pres 40 minut zbyva a pak se sam vypne. Jenomze kdyz sem tyhle pojistky proti uplnymu vybiti vypnul (automaticka hibernace, spanek) tak vydrzi cca hodinu a 40 minut pri prehravani filmu pak chcipne. Tak jsem ho uplne vybil pak znova nabyl do plna a takhle to parkrat udelal ale zadna zmena. Tak sem zacal hledat na netu jak by slo resetovat cip v baterce aby to ukazovalo vic. Tak sem stahnul par programku ale zadnej to nedokazal az ten posledni - nazev si nepamatuju je to tak 3/4 roku zpet co jsem tohle delal. Cip v baterce se opravdu vyresetoval ale nejak specialne protoze pri pripojeny baterce to ve windowsech vytizi nejakej proces (opet nevim jakej je to fakt dlouho) na 100% a s pocitacem se neda skoro pracovat. Spravce baterie ci jak se to menuje ve windows mi zacal ukazovat ze se baterie nabiji - je nabita z 0.0001procenta a pak desitek tisic hodin schazi k nabiti, po odpojeni nabijecky furt to samy (zbyva nesmyslnej pocet hodin a procenta nabiti)... kdyz sem notas vybil (uplne dokud nechcipnul) a pak ho pichnul na nabijecku a nezapinal ho tak i po celym dni stale sviti nabijeni a neukoncuje se. Pocitac byl vicemene stejne furt doma na stole tak sem baterku povystrcil aby nebyla zapojena ale aby stale plnila funkci opernyho bodu v rohu - jinak se notas klimbal a od ty doby jede jenom na sit bez problemu.
Nyni by se mi notas hodil na diagnostiku do auta ale ja se bojim to pripojit pres adapter do cigaretovy zasuvky(koupil jsem uni nabijecku do auta funguje ok) a zaroven pak pres ten doagnostickej kabel zpet do auta aby se tam netloukly nejaky bludny proudy nebo co ja vim a neznicilo to treba prinejlepsim usb radic
Nenapada vas co by stim slo udelat - nejakej fungujici programek na znovunastaveni baterie pro acery nebo tak neco??
diky moc