COWON S9

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
ezz2p
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

COWON S9

Příspěvek od ezz2p »

poraďte, nejsem schopný přijít na to, jak přehrát složku s mp3, včetně jejích podsložek (např. kapela/několik jejích alb). přehrávač mě nenechá zvolit přehrávání na složce, musím "dojet" až na mp3 v jedné z podložek. Nepřehráva pak podložky, ale pokud dojdu na konec a chci na další musím znovu manuálně volit další. Mám ho pár hodin a tohle mě vytáčí, stařičké Iaudio to umělo a nemusel jsem ho z kapsy půl dne vyndávat... :( Napadá mě pouze řešit to m3u playlisty, ale copak existuje jen takto zbytečne složitá cesta? . díky za pomoc
Chief4
Začátečník
Začátečník

Re: COWON S9

Příspěvek od Chief4 »

nevim jesli ti to pomůže ale na iaudio7 když podržim tlačítko play tak mi to nabídne play all, ale stejne to nějak nepoužívám..
9900k, 3070ti, wqhd@144 & 4k@60 OLED
IcePhoenix
Začátečník
Začátečník

Re: COWON S9

Příspěvek od IcePhoenix »

Ahoj,

pred nedavnem jsem koupil tohoto drobka a chci se zeptat, jestli funguje i pretaceni menu, aby byl na delku. Aspon v MUSIC by to mohlo jit. Melo by, videl jsem nejake videjka na youtubu a krasne se majiteli otacely ikonky menu i hudby. mam firmware 2.53 tedy nove. Na videjich jsou samozrejme starsi, ale prijde mi ze maji vice ficur, za to ja jen neprakticke odchylky :D IcePhoenix
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“