![Sad :(](./images/smilies/unhappy.gif)
COWON S9
Moderátor: CageJ
- ezz2p
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
COWON S9
poraďte, nejsem schopný přijít na to, jak přehrát složku s mp3, včetně jejích podsložek (např. kapela/několik jejích alb). přehrávač mě nenechá zvolit přehrávání na složce, musím "dojet" až na mp3 v jedné z podložek. Nepřehráva pak podložky, ale pokud dojdu na konec a chci na další musím znovu manuálně volit další. Mám ho pár hodin a tohle mě vytáčí, stařičké Iaudio to umělo a nemusel jsem ho z kapsy půl dne vyndávat...
Napadá mě pouze řešit to m3u playlisty, ale copak existuje jen takto zbytečne složitá cesta? . díky za pomoc
![Sad :(](./images/smilies/unhappy.gif)
- Chief4
- Začátečník
Re: COWON S9
nevim jesli ti to pomůže ale na iaudio7 když podržim tlačítko play tak mi to nabídne play all, ale stejne to nějak nepoužívám..
9900k, 3070ti, wqhd@144 & 4k@60 OLED
- IcePhoenix
- Začátečník
-
Re: COWON S9
Ahoj,
pred nedavnem jsem koupil tohoto drobka a chci se zeptat, jestli funguje i pretaceni menu, aby byl na delku. Aspon v MUSIC by to mohlo jit. Melo by, videl jsem nejake videjka na youtubu a krasne se majiteli otacely ikonky menu i hudby. mam firmware 2.53 tedy nove. Na videjich jsou samozrejme starsi, ale prijde mi ze maji vice ficur, za to ja jen neprakticke odchylky
IcePhoenix
pred nedavnem jsem koupil tohoto drobka a chci se zeptat, jestli funguje i pretaceni menu, aby byl na delku. Aspon v MUSIC by to mohlo jit. Melo by, videl jsem nejake videjka na youtubu a krasne se majiteli otacely ikonky menu i hudby. mam firmware 2.53 tedy nove. Na videjich jsou samozrejme starsi, ale prijde mi ze maji vice ficur, za to ja jen neprakticke odchylky
![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)