Zdarec, konečne som sa vrhol na Cupy, Ibiza I zamnou, práve som dokončoval Hawaii I keď blbý Adam nedokončil posledný závod
Čo s tým ?
//problem solved, reštart hry pomohol
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Nevyslo, byl jen oznamenej (a to uz nekdy zacatkem prosince). Podle vseho by mel byt zdarma, coz potesi
Ten 500MB patch obsahoval predchozi DLC http://www.testdriveunlimited2.com/node/509 ale to vyslo uz tak pred pul rokem
Všetky dáta o mojich autách a všetkom čo som v tejto dementnej hre dosiahol, boli uložené na disku ?! Takže keď som dajme tomu preinštaloval OS, tak mám hrať pekne krásne odznovu ? To snáď nie ... na akú p/ču potom bolo treba regnúť sa na Atari.com ?! Aby si vývojári honili ego koľko majú hráčov ?!
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
RiCK: Toto se mi stalo taky-před 3/4 roku jsem si koupil ssd disk, vše zálohoval, ale tdu2 ne, protože jsem si taky myslel že to je na servru....no nic-musel jsem vše odznova...nejvíc mě vadily autoškoly A1 A2
Dyt savy jsou normalne v dokumentech, ty snad kazdej automaticky pri reinstalu zalohuje. Nereknu kdyby to bylo nekde v AppData jak to u nejakych her dneska byva, to je na prd. Jinak ja si preventivne obcas save zazalohuju po zkusenostech s TDU1. Zrovna nedavno me hra spadla zrovna pri ukladani a po novym spusteni byl save poskozenej. Nastesti jsem mel zalohu jen den starou, takze jsem o nic neprisel. Vzhledem k tomu, ze jsem mel uz skoro lvl40 tak by me asi jeblo hrat to od zacatku
BF3 - je aj SP aj MP. MP dáta ale ukladá na vlastné servery. To pre Atariťákov bolo také ťažké tých zopár dát hodiť na vlastné servery ?
nj, len ja som nepreinštalovával OS ale zkolaboval mi disk Ale aj tak som sklamaný, že pri takejto, v podstate len MP, hre dáta neukladajú na servery...
no jednoduše-při smyku, skoku, nebo těsném projetí se aktivuje ten ukazatel nahoře-pokud budeš dál dělat ty spec.kousky nebo pojedeš rychle, bude se to načítat-nesmíš narazit...doleze to nakonec a zazní zvuk -v tu chvíli stisknutím entru se ti prachy přičtou na účet, nebo můžeš pokračovat ve zbírání (200,350,500,...)ale pozor-jedna chyba a si na nule...přičítat pomocí entru můžeš jen když to doleze nakonec...
Ok lidi diky moc musim tedy cekat nez mi to hodi gong jinak nema nekdo uz projetou mapu ?? ze by poslal screen soty at nemusim hledat jak chuj s prominutim po cele mape kde co je i kdyz audy se mi podarilo najit treba tuning mam zatom r8 a jezdi kvalytne tedy aspon sedi na ceste i kdyz zataceni je horsi
Stále mi přijde nejvtipnější, že jak správně Bez_n1ck řekl, hra stará jak Metuzalém a oni stále nejsou schopni odstranit bug se spojkou (která mimochodem v prvním dílu fungovala bez problémů) Sice jsem to nějakou dobu nezkoušel, ale pochybuji, že by se snad něco změnilo...
PC:CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64