Genital píše:Tak tohle sem od pirani necekal,vzdy meli ve hrach perfektne poreseny soubojovy system (mimo G3),kde clovek i se slabouckou postavou pri trose sikovnosti zvladl i tu nejtezsi potvoru-http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... e_UFWE7d8A .V Risen 2 to pekne dojebali.
No v Risen 1 člověk musel zdrhat i před kancem a tady ho v pohodě uklikáš...
Celkově mám pocit, jako by Risen "zkonzolovatěl", nicméně stále je to dobrá hra a bude těžit ze sucha.
P.s. pre kazdy pripad si ale najprv sprav zalohu. Nikdy nevies co sa moze stat. A mozes si skusit zvysit aj kvalitu vegetacie. Bohuzial ja to musim mat na medium inac mi preblikava trava Snad to coskoro opravia..
P.s. 2: A keby si nevedel kde sa to dava tak: disk*:\Steam\steamapps\common\risen2\data\ini
Stale to nie je perfektne. Nenasiel som bohuzial sposob ako eliminovat jemne doladovanie na blizkych objektoch. Mozno casom nato pridem(alebo niekto iny) zatial to je najlepsi mozny vysledok bez zbytocneho prepadu vykonu(fps).
No abych řekl pravdu, tak jsem nějaké rozdíly nespozoroval. Ani fps nehly. Kde bych prosím tě našel v tom configu ty hodnoty ovlivňující LOD, zkusím si s tím pohrát.
Tak to je zaujimave Dal si to do priecinka co som opisoval? Pitalo to od teba prepisanie suboru?
Napada ma uz iba jedna moznost, kedze co som cital tak niektory maju dva config subory. Ja mam iba ten defaultny. Mozno u teba je ten druhy. Neviem. Rad by som nahral nejake obrazky pred a potom, ale uz sa mi tolko nechce hrabat v suboroch a menit ich spat.
No nic prihodim ti zmeny ktore som v tom configu menil:
Item_Small="4000.0"
Item_Medium="8000.0"
Item_Large="12000.0"
NPC_Small="4000.0"
NPC_Medium="8000.0"
NPC_Large="12000.0"
Level_Small="7000.0"
Level_Medium="12500.0"
Level_Large="18000.0"
Object_Small="3000.0"
Object_Medium="9000.0"
Object_Large="14000.0"
SpeedTree_Small="12000.0"
SpeedTree_Medium="22000.0"
SpeedTree_Large="32000.0"
Events_Small="5000.0"
Events_Medium="9000.0"
Events_Large="12000.0"
Effects_Small="3500.0"
Effects_Medium="7500.0"
Effects_Large="12500.0"
Lights="14000.0"
Terrain="100000.0"
Zmen toto pri Low, medium a high.
Hraju nějakých 12-14 hodin a za mě bych zatím dal 8.5/10, je to prostě piraní klasika s parádním světem a atmosférou.Doporučuju koupit, já to bral z greenmangaming za 7 stovek. Nahrál jsme pár gameplay videí.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Jj, vypadá to pěkně schopně... Hlavně mě fascinuje, když omylem prodáš questovní věc (a že to vůbec jde!) a za XX hodin tu věc potřebuješ a marně hledáš, u koho jsi jí prodal. To trochu nedomysleli..
Still.Lord píše:Jj, vypadá to pěkně schopně... Hlavně mě fascinuje, když omylem prodáš questovní věc (a že to vůbec jde!) a za XX hodin tu věc potřebuješ a marně hledáš, u koho jsi jí prodal. To trochu nedomysleli..
Divný, já co mám quest věci tak prodat nejdou, v možnosti prodeje se ani nezobrazí. Možná je to jen bug u nějaký konkrétní věci. Každopádně při obchodování je vždy lepší dávat pozor žejo...a k tomu mít uložený nepřemazávaný pozice.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Po 43h dohráno(krom pár legendárních předmětů a několik málo úkolu vše splněno) a ani minutu nelituju. Asi se mi bude po Risenu 2 stýskat...Mám holt slabost po Piranha bytes RPG. Tento pirátský zákusek se jim opět povedl a bavil mě ještě více než jednička Risen. Graficky krom postav a animací více než dobré. Některé lokace v jungli byly opravdu zážitek.
V nějaké recenzi jsem četl, že hra nenabízí dostatek experience pro vývoj postavy. Za sebe musím říct, že to je naprostý nesmysl. Expit se tam dá velice dobře, ač pochopitelně ne do sytosti, tak jako v Elder Scrollech. Moje postava skončila s čepelemi na 10, pistole 7, zlodějny 6, pistole 7, tvrdost 9, voodoo 2 a určitě bych ještě našel nějaké monstra či questy(kování zbraní,legendární,poklady).
Půlbodík navrch za některé úžásně ztvárněné lokace a humor: 9/10
Když už to každý máte odehrané, kde lze koupit ty recepty na perm zlepšení statů?
Pár expů "zdarma" získáte mlácením lidí - je to naprosto bez postihu akorát budou uražení, což je velice rychle přejde ..., s prstenem dokonce +5%, ale bacha, neboť se na vás často sesype celá osada...