To ja mam lepsi napad.. co takhle dat dalsi dil nekomu, kdo dokaze prosadit kvalitni test a odlazeni aplikace pred vydanim.. Znacka to rozhodne mrtva neni..
Zdravím. Dneska jsem po dlouhé době pustil TDU2 a hups, asi 700MB patch, nainstalováno, pustím hru a najednou hláška něco se špatnou hrou a že mě musí smazat savy.... Fakt bomba. Naštěstí je mám zálohovaný, ale stejně to nejde. Nemáte někdo tip prosím jak to vyřešit?
Intel Core 2 Duo E8400@3600 + Zerotherm BTF90/Abit IP35PRO/2x 2GB PC1066 Corsair Twinx Dominator/Sapphire ATI HD5770/Asus DX/Pro-Ject Head Box SE II + AKG K240monitor, AKG K242HD, Shure SRH440/panel Zalman ZM-MFC1/Seasonic S12II-500 500W/BIGTOWER SHARKOON Rebel 12 Economy Edition/Logitech G15,mx518/Logitech z640/Lenovo T61(T7500,4GB,nVidia Quadro,2x HDD) + NuForce uDac2/Sansa e260 + Etymotic Research ER-6i/HTC HD2 Android
Díky za snahu, ale bohužel nepomohlo. Hlavně tam píše "4. Rename the file "!" to "DATA", jenže ten muj soubor se jmenuje DATA... A co jsem tak projížděl dál , bohužel anglicky neumím, tak sice tam pár lidí píše že má stejný název souboru, ale radu jsem nenašel....
Intel Core 2 Duo E8400@3600 + Zerotherm BTF90/Abit IP35PRO/2x 2GB PC1066 Corsair Twinx Dominator/Sapphire ATI HD5770/Asus DX/Pro-Ject Head Box SE II + AKG K240monitor, AKG K242HD, Shure SRH440/panel Zalman ZM-MFC1/Seasonic S12II-500 500W/BIGTOWER SHARKOON Rebel 12 Economy Edition/Logitech G15,mx518/Logitech z640/Lenovo T61(T7500,4GB,nVidia Quadro,2x HDD) + NuForce uDac2/Sansa e260 + Etymotic Research ER-6i/HTC HD2 Android
Ja na to seriem, na PC si zo steamu načisto stiahnem TDU2, nainštaluje sa všetko OK. Idem pustiť, stiahne sa update (či DLC) a hotovo, PLAY - "Test Drive Unlimited 2 has to be launched by Steam" ... na Steamu overím integritu súborov, niečo to našlo, niečo to stiahne, OK. Zas to spustím, teraz TDU2 launcher dačo ťahá, doťahá, PLAY a zas "Test Drive Unlimited 2 has to be launched by Steam" ...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Po roce jsem to znova nainstaloval a nepřišel jsem na to, kde táhnout DLC 2. Poradí mi někdo, jak mám koupit to DLC 2 s motorkama? Nebo to musím kupovat vše jednotlivě za 80 bodů?
Tak DLC nevím, jak pořídit, ale zase mě tam štve ten provoz. Nevíte někdo, jak se ho můžu zbavit? Hra má bavit a ne aby se člověk vztekal nad provozem. V jedničce stačilo odstranit složku traffic, ve dvojce už ale nemůžu přijít na to, jak se toho debilního provozu mám zbavit, poradí někdo?
Zdravím,
TDU jsem hrával na gamepadu ( Logitech Dual Action ) a měl jsem akceleraci na pravé páčce, na levé jsem zatáčel a na levé dolů jsem měl spojku. Pak jsem v zadu na tlačítkách 5, 7 rychlosti 5 nahoru 7 dolu. Fungovalo to parádně.. chtěl jsem zkusit TDU 2 nastavím to a vůbec tam nemůžu dostat rychlost ať to zkouším jakkoliv. Prosím o radu.
Děkuji