Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo 3

Příspěvek od tst »

Exp píše:Hra neni špatná, ale nulovej drop jí prostě sráží o několik levelů níž. D2 LoD je v tomhle bohužel nesrovnatelně zábavnější. Nákup věcí na AH/RMAH/ od BS pro mě neni, nikdy mě to nebavilo. Chci si svuj gear najít, ne nakoupit. To si můžu rovnou koupit celou postavu s achievama, abych to náhodou nemusel hrát.
Po patchi je drop zlutych o dost vetsi a i v blbem A1 je sance na ilvl 63.
just me
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

BRKO. v síni si navolíš, přesně co chceš za předmět, třeba hůl co právě používáš, dáš jí staty, maximální výkupní cenu , search a zjistíš že si můžeš za pár peněz ztrojnásobit dmg. easy as ****. a naposled říkám, že se nemusí ani služeb BS ani AH / RMAH využívat a je to jen volba hráče:wink:

/samozřejmě patche hru ještě vylepší a kdo si počká bude konzumovat kvalitnější obsah :)

//taky je to o tom kolikátou třeba jedeš postavu. s těma dalšíma jsem prostě měl od 15lvl helmu se socketovanym supr gemem na zvýšení expů, protože mi to hra dovolila. měl jsem tunu goldů a zdrojů, protože jsem s první postavou rozložil každej předmět od prvního aktu až po konec hry a byl jsem jakoby úplně všude.
Ahoj.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja sem zklamanej.Prosel sem skoro celej druhej act a zas dropovali jen samy shity.
Elity sou porad tezky jako svine.Tem moc nesnizili dmg.

Navic ty ceny oprav.
Patch jednoznacne negativni.

Zkusim nasetrit aspon 10mil a zkusim koupit dps gear+ 2h.
Snad za mesic bych mohl nasetrit 10mil..
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Jezis to je zase breku. navic se z patchnotes vytahnou jen domnele zapory a klady se ignorujou. To je strasnej hate tady. Jeste sem je neprosel cele, ale nekde nerfuji a nekde pritvrzuji.

Hral vubec nekdo D2 a pozdeji D2LOD od vydani a na battlenetu? Ja vim, jak jsem byl nasranej patchem 1.10 a mazal vsechny postavy na BN, protoze predelali skilly. Do patche 1.10 neexistovali mana lahvicky u prodejce, takze se nic na manu nedalo poradne jet. Vubec patch 1.10 kompletne predelal mechaniku hry a to dva roky po vydani hry.
Strellok
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strellok »

Z mraku padaji jen goldy.
Mam nahrano peknych asi 180hod a za tu cenu to na hodinovku vyslo smesne nizko. Ted nastal cas odlozit hru na policku, kde se bude vyjimat, protoze ma hezky obal.
Shift
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shift »

Dělají si ze mě prdel ??? Oni jako zredukovali attack speed na itemech ? co to sakra je ? Včera jsem si koupil prsteny (a není to jen u prstenů) s attack speed 15 a po patchy jsou na 6..takže mně kleslo dps ze 20000 na 13000 , takže děkuju , ted už jsi s barbem nezahraju ani první act na infernu!
Nechápu jak můžou měnit staty u itemů, který jsem si už zakoupil a oblékl...prostě demence!!
Dementi z Blizzardu!
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Strellok píše:Z mraku padaji jen goldy.
Mam nahrano peknych asi 180hod a za tu cenu to na hodinovku vyslo smesne nizko. Ted nastal cas odlozit hru na policku, kde se bude vyjimat, protoze ma hezky obal.
ja nevim co si vystavim ja,jelikoz jsem koupil digitalni edici,asi uctenku o zaplaceni...kazdopadne zabili posledni zabavu,ted uz se to neda hrat formou "zabiju to driv nez ono me" protoze jsou desetinasobny ceny oprav...a rozhodne nehodlam tejden farmit A1 abych mel na opravy a mohl jit chvili farmit A3/4...ja uz hru nastesti zcela dohral,dokdu byla v hratelny podobe :D
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

HEAD píše:Ja sem zklamanej.Prosel sem skoro celej druhej act a zas dropovali jen samy shity.
Elity sou porad tezky jako svine.Tem moc nesnizili dmg.

Navic ty ceny oprav.
Patch jednoznacne negativni.

Zkusim nasetrit aspon 10mil a zkusim koupit dps gear+ 2h.
Snad za mesic bych mohl nasetrit 10mil..
Zkousel si zmenit ability nebo porad jedes ten svuj "dps" build?

Championi jsou ted mnohem jednodusi,jedine co,tak mi prijde ze davaji casteji lejzry na zem.
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Bez gearu si muzu delat buildy jaky chci a stavet se klidne i na hlavu, ale nic mi nepomuze. :roll:
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Neni pravda, zkousel jsem 2h s barbarem a nemam resisty, proto me champ pack v prvnim aktu naklepal. Jenze mam dmg a earthquake s wotb da kolem 1 milionu dmge, takze to champ pack onehitne. Eq + wotb build ti dovoli sundat packy na ktery nemas dmg. (Nesmi to byt ale shielding atd.)
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

akt 1 se da v pohode farmit s 25-30k dps a 200 resist to all

ja vcera zkusil prodat svuj 2h s 25 IAS .. coz pocitam ze se nepovede ted uz
a nakoupil za 2x500k jednorucky s life steal a crit dmg a necekam že budu mit po patchi nejake vetsi problemy
Naposledy upravil(a) tst dne stř 20. čer 2012, 15:37, celkem upraveno 1 x.
just me
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Dělají si ze mě prdel ??? Oni jako zredukovali attack speed na itemech ? co to sakra je ? Včera jsem si koupil prsteny (a není to jen u prstenů) s attack speed 15 a po patchy jsou na 6..takže mně kleslo dps ze 20000 na 13000 , takže děkuju , ted už jsi s barbem nezahraju ani první act na infernu!
Nechápu jak můžou měnit staty u itemů, který jsem si už zakoupil a oblékl...prostě demence!!
Dementi z Blizzardu!
To je dobry. Vrati mi ti frajeri 900k co sem utratil za prsten z aukce ktery mel prave AP a dexterity?:}
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tst píše:akt 1 se da v pohode farmit s 25-30k dps a 200 resist to all
pro wizarda mozna...zkus to s barbarem a uvidis
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

ja sem barbar :)) s temahle cislama sem to tam zacinal farmit s 2h
just me
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

keistown píše:Neni pravda, zkousel jsem 2h s barbarem a nemam resisty, proto me champ pack v prvnim aktu naklepal. Jenze mam dmg a earthquake s wotb da kolem 1 milionu dmge, takze to champ pack onehitne. Eq + wotb build ti dovoli sundat packy na ktery nemas dmg. (Nesmi to byt ale shielding atd.)
Na prvni act neni potreba gear.
Ja mluvim o 3 actu.
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Head:mam pocit ze ty si myslis ze se dostanes do faze kdy si stoupnes k elitkam a proste budes sekat dokud nepadnou.Bohuzel ale to te sklamu,tak to nefunguje ;-)
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Shift
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shift »

taktika Blizzardu

1. nerfnout stat , který dává největší DPS
2. přinutit každého k upgradu
3. snížit drop raty , zvýšit náklady za opravu itemů, abysme přinutili hráče do nákupu na RMAH
4. sklízet prachy

I see what you did there.
Naposledy upravil(a) Shift dne stř 20. čer 2012, 16:36, celkem upraveno 1 x.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Shift píše:taktika Blizzardu

1. nerfnout stat , který dává největší DPS
2. přinutit každého k upgradu
3. snížit drop raty , abysme přinutili hráče do nákupu na RMAH
4. sklízet prachy

I see what you did there.
+1

doufal jsem,ze nasadej trosku jinou taktiku nez ve wow,ale je to uplne jak pres kopirak...
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

Každej rozumnej člověk musí uznat že IAS byl hóóódne přestřelenej stat.
just me
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Nechápu proč byl IAS přestřelenej :?
Protože ti přidal DMG ?
Tak to v příštím patchi by měli snížit resist to all protože předse to ti přidá hodně do obrany a stackuje se to stejně jak IAS :roll:
A pak bych možná odebral taky trochu s GF a MF protože to ti dovolí drop lepších věcí.....
Vitality je asi taky příliš moc na předmětech vdyť pak máme někteří aj 50-70k HP :lol:
Itemy s IAS byli drahé jako blázen, takže to nemohl mít každý a nemohl to mít na všem.....
Toto snížení IAS se mi nelíbí jinak patch spokojenost a dnes po práci se potestuje.
Tímto akorát ukázali, že nám můžu kdykoliv vzít jakýkoliv stat co si nastackujeme...... 8-)
Ale snad se to už nebude opakovat :wink:

Edit:
P.S. kdyby se nekdo ptal tak mam barba a wiznu a mam pro kazdeho z nich jen jeden IAS predmet :lol:
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“