Po patchi je drop zlutych o dost vetsi a i v blbem A1 je sance na ilvl 63.Exp píše:Hra neni špatná, ale nulovej drop jí prostě sráží o několik levelů níž. D2 LoD je v tomhle bohužel nesrovnatelně zábavnější. Nákup věcí na AH/RMAH/ od BS pro mě neni, nikdy mě to nebavilo. Chci si svuj gear najít, ne nakoupit. To si můžu rovnou koupit celou postavu s achievama, abych to náhodou nemusel hrát.
Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 3
just me
- Cooper69
- Začátečník

BRKO. v síni si navolíš, přesně co chceš za předmět, třeba hůl co právě používáš, dáš jí staty, maximální výkupní cenu , search a zjistíš že si můžeš za pár peněz ztrojnásobit dmg. easy as ****. a naposled říkám, že se nemusí ani služeb BS ani AH / RMAH využívat a je to jen volba hráče
/samozřejmě patche hru ještě vylepší a kdo si počká bude konzumovat kvalitnější obsah
//taky je to o tom kolikátou třeba jedeš postavu. s těma dalšíma jsem prostě měl od 15lvl helmu se socketovanym supr gemem na zvýšení expů, protože mi to hra dovolila. měl jsem tunu goldů a zdrojů, protože jsem s první postavou rozložil každej předmět od prvního aktu až po konec hry a byl jsem jakoby úplně všude.
/samozřejmě patche hru ještě vylepší a kdo si počká bude konzumovat kvalitnější obsah
//taky je to o tom kolikátou třeba jedeš postavu. s těma dalšíma jsem prostě měl od 15lvl helmu se socketovanym supr gemem na zvýšení expů, protože mi to hra dovolila. měl jsem tunu goldů a zdrojů, protože jsem s první postavou rozložil každej předmět od prvního aktu až po konec hry a byl jsem jakoby úplně všude.
Ahoj.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem zklamanej.Prosel sem skoro celej druhej act a zas dropovali jen samy shity.
Elity sou porad tezky jako svine.Tem moc nesnizili dmg.
Navic ty ceny oprav.
Patch jednoznacne negativni.
Zkusim nasetrit aspon 10mil a zkusim koupit dps gear+ 2h.
Snad za mesic bych mohl nasetrit 10mil..
Navic ty ceny oprav.
- killerek
- Začátečník

-
Jezis to je zase breku. navic se z patchnotes vytahnou jen domnele zapory a klady se ignorujou. To je strasnej hate tady. Jeste sem je neprosel cele, ale nekde nerfuji a nekde pritvrzuji.
Hral vubec nekdo D2 a pozdeji D2LOD od vydani a na battlenetu? Ja vim, jak jsem byl nasranej patchem 1.10 a mazal vsechny postavy na BN, protoze predelali skilly. Do patche 1.10 neexistovali mana lahvicky u prodejce, takze se nic na manu nedalo poradne jet. Vubec patch 1.10 kompletne predelal mechaniku hry a to dva roky po vydani hry.
Hral vubec nekdo D2 a pozdeji D2LOD od vydani a na battlenetu? Ja vim, jak jsem byl nasranej patchem 1.10 a mazal vsechny postavy na BN, protoze predelali skilly. Do patche 1.10 neexistovali mana lahvicky u prodejce, takze se nic na manu nedalo poradne jet. Vubec patch 1.10 kompletne predelal mechaniku hry a to dva roky po vydani hry.
- Strellok
- Začátečník

-
Z mraku padaji jen goldy.
Mam nahrano peknych asi 180hod a za tu cenu to na hodinovku vyslo smesne nizko. Ted nastal cas odlozit hru na policku, kde se bude vyjimat, protoze ma hezky obal.
Mam nahrano peknych asi 180hod a za tu cenu to na hodinovku vyslo smesne nizko. Ted nastal cas odlozit hru na policku, kde se bude vyjimat, protoze ma hezky obal.
- Shift
- Začátečník

-
Dělají si ze mě prdel ??? Oni jako zredukovali attack speed na itemech ? co to sakra je ? Včera jsem si koupil prsteny (a není to jen u prstenů) s attack speed 15 a po patchy jsou na 6..takže mně kleslo dps ze 20000 na 13000 , takže děkuju , ted už jsi s barbem nezahraju ani první act na infernu!
Nechápu jak můžou měnit staty u itemů, který jsem si už zakoupil a oblékl...prostě demence!!
Dementi z Blizzardu!
Nechápu jak můžou měnit staty u itemů, který jsem si už zakoupil a oblékl...prostě demence!!
Dementi z Blizzardu!
- Alfajk
- Začátečník

-
ja nevim co si vystavim ja,jelikoz jsem koupil digitalni edici,asi uctenku o zaplaceni...kazdopadne zabili posledni zabavu,ted uz se to neda hrat formou "zabiju to driv nez ono me" protoze jsou desetinasobny ceny oprav...a rozhodne nehodlam tejden farmit A1 abych mel na opravy a mohl jit chvili farmit A3/4...ja uz hru nastesti zcela dohral,dokdu byla v hratelny podobeStrellok píše:Z mraku padaji jen goldy.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- H2SO4
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkousel si zmenit ability nebo porad jedes ten svuj "dps" build?HEAD píše:Ja sem zklamanej.Prosel sem skoro celej druhej act a zas dropovali jen samy shity.
Navic ty ceny oprav.
Championi jsou ted mnohem jednodusi,jedine co,tak mi prijde ze davaji casteji lejzry na zem.
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Bez gearu si muzu delat buildy jaky chci a stavet se klidne i na hlavu, ale nic mi nepomuze. 
- keistown
- Žlutá karta

-
Neni pravda, zkousel jsem 2h s barbarem a nemam resisty, proto me champ pack v prvnim aktu naklepal. Jenze mam dmg a earthquake s wotb da kolem 1 milionu dmge, takze to champ pack onehitne. Eq + wotb build ti dovoli sundat packy na ktery nemas dmg. (Nesmi to byt ale shielding atd.)
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
akt 1 se da v pohode farmit s 25-30k dps a 200 resist to all
ja vcera zkusil prodat svuj 2h s 25 IAS .. coz pocitam ze se nepovede ted uz
a nakoupil za 2x500k jednorucky s life steal a crit dmg a necekam že budu mit po patchi nejake vetsi problemy
ja vcera zkusil prodat svuj 2h s 25 IAS .. coz pocitam ze se nepovede ted uz
a nakoupil za 2x500k jednorucky s life steal a crit dmg a necekam že budu mit po patchi nejake vetsi problemy
Naposledy upravil(a) tst dne stř 20. čer 2012, 15:37, celkem upraveno 1 x.
just me
- Broxik
- Začátečník

To je dobry. Vrati mi ti frajeri 900k co sem utratil za prsten z aukce ktery mel prave AP a dexterity?:}Dělají si ze mě prdel ??? Oni jako zredukovali attack speed na itemech ? co to sakra je ? Včera jsem si koupil prsteny (a není to jen u prstenů) s attack speed 15 a po patchy jsou na 6..takže mně kleslo dps ze 20000 na 13000 , takže děkuju , ted už jsi s barbem nezahraju ani první act na infernu!
Dementi z Blizzardu!
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
- Alfajk
- Začátečník

-
pro wizarda mozna...zkus to s barbarem a uvidistst píše:akt 1 se da v pohode farmit s 25-30k dps a 200 resist to all
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Na prvni act neni potreba gear.keistown píše:Neni pravda, zkousel jsem 2h s barbarem a nemam resisty, proto me champ pack v prvnim aktu naklepal. Jenze mam dmg a earthquake s wotb da kolem 1 milionu dmge, takze to champ pack onehitne. Eq + wotb build ti dovoli sundat packy na ktery nemas dmg. (Nesmi to byt ale shielding atd.)
Ja mluvim o 3 actu.
- H2SO4
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Head:mam pocit ze ty si myslis ze se dostanes do faze kdy si stoupnes k elitkam a proste budes sekat dokud nepadnou.Bohuzel ale to te sklamu,tak to nefunguje 
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
- Shift
- Začátečník

-
taktika Blizzardu
1. nerfnout stat , který dává největší DPS
2. přinutit každého k upgradu
3. snížit drop raty , zvýšit náklady za opravu itemů, abysme přinutili hráče do nákupu na RMAH
4. sklízet prachy
I see what you did there.
3. snížit drop raty , zvýšit náklady za opravu itemů, abysme přinutili hráče do nákupu na RMAH
4. sklízet prachy
Naposledy upravil(a) Shift dne stř 20. čer 2012, 16:36, celkem upraveno 1 x.
- Alfajk
- Začátečník

-
+1Shift píše:taktika Blizzardu
3. snížit drop raty , abysme přinutili hráče do nákupu na RMAH
4. sklízet prachy
doufal jsem,ze nasadej trosku jinou taktiku nez ve wow,ale je to uplne jak pres kopirak...
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- eLPeCKo
- Začátečník

Nechápu proč byl IAS přestřelenej
Protože ti přidal DMG ?
Tak to v příštím patchi by měli snížit resist to all protože předse to ti přidá hodně do obrany a stackuje se to stejně jak IAS
A pak bych možná odebral taky trochu s GF a MF protože to ti dovolí drop lepších věcí.....
Vitality je asi taky příliš moc na předmětech vdyť pak máme někteří aj 50-70k HP
Itemy s IAS byli drahé jako blázen, takže to nemohl mít každý a nemohl to mít na všem.....
Toto snížení IAS se mi nelíbí jinak patch spokojenost a dnes po práci se potestuje.
Tímto akorát ukázali, že nám můžu kdykoliv vzít jakýkoliv stat co si nastackujeme......
Ale snad se to už nebude opakovat
Edit:
P.S. kdyby se nekdo ptal tak mam barba a wiznu a mam pro kazdeho z nich jen jeden IAS predmet
Protože ti přidal DMG ?
Tak to v příštím patchi by měli snížit resist to all protože předse to ti přidá hodně do obrany a stackuje se to stejně jak IAS
A pak bych možná odebral taky trochu s GF a MF protože to ti dovolí drop lepších věcí.....
Vitality je asi taky příliš moc na předmětech vdyť pak máme někteří aj 50-70k HP
Itemy s IAS byli drahé jako blázen, takže to nemohl mít každý a nemohl to mít na všem.....
Toto snížení IAS se mi nelíbí jinak patch spokojenost a dnes po práci se potestuje.
Tímto akorát ukázali, že nám můžu kdykoliv vzít jakýkoliv stat co si nastackujeme......
Ale snad se to už nebude opakovat
Edit:
P.S. kdyby se nekdo ptal tak mam barba a wiznu a mam pro kazdeho z nich jen jeden IAS predmet
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7