Daleko lepsi koupe je ten Alienware, protoze nabidne za ty same penize stejny vykon + ma daleko lepsi zaruku.
Goldmax tu nemusi prodavat vecne.
Moderátor: Don

Repro tam je 2.1 vlastně. Včetně optického výstupu. Tudiž lepší? Nedostaneš. Klávesnice je rychlá, tedy ano, Síťovka rychlý? Říká Ti něco bigfoot? To je nízkolatenční síťovka.Usuario píše: Goldmax nabízí hodně. Ale herní notebook bez kompromisů to rozhodně není. Chci lepší repro - JBL, B&O, Dynaudio- mám tu možnost? Ne. Chci rychlou klávesnici SteelSeries, protože ji používám doma a jsem na ni zvyklý. Mám tu možnost? Ne. Chci rychlou síťovku s nízkou latencí..Opět ne. Je to prostě skládačka. Tak jak nakupuje herní šasi od Cleva, tak nakupuje další komponenty od dalších výrobců a celé to jen poskládá. Není tam vývoj, zaměření na hráče - jen možnost vlastní konfigurace a s tím logicky možnost pozdějšího upgrade. Ale zase proč ne, na trhu to chybí, proč toho nevyužít.

Slyšel si ho? Já ano. Není to vůbec špatné. Rozhodně lepší, jak má repro Lenovo Y580, který má mít taky 2.1, ale hraje to příšerně! To už MSI ma lepší zvuk.. a kupodivu má dobrý zvuk. Ale GM má výborný zvukSrasůsek píše:Repro 2.1 u Goldmax sice je, ale hraje hůře jak acer s 2.0

zvlastni ze v zadne recenzi na GOLDMAX tohle nepisouSrasůsek píše:Repro 2.1 u Goldmax sice je, ale hraje hůře jak acer s 2.0

Vtip je v tom,že Goldmax ošidil výhybku a proto subwoofer hraje jen jako 3 reproduktor a né jako basový subwoofer! MSI řady GT mají daleko lepší zvuk.To je bez debat.Loiza píše:Slyšel si ho? Já ano. Není to vůbec špatné. Rozhodně lepší, jak má repro Lenovo Y580, který má mít taky 2.1, ale hraje to příšerně! To už MSI ma lepší zvuk.. a kupodivu má dobrý zvuk. Ale GM má výborný zvukSrasůsek píše:Repro 2.1 u Goldmax sice je, ale hraje hůře jak acer s 2.0

To zcela potvrzujiroman2277 píše:Vtip je v tom,že Goldmax ošidil výhybku a proto subwoofer hraje jen jako 3 reproduktor a né jako basový subwoofer! MSI řady GT mají daleko lepší zvuk.To je bez debat.

tys to mel rozebrany ze si si timto tak jisty?roman2277 píše:Goldmax ošidil výhybku a proto subwoofer hraje jen jako 3 reproduktor a né jako basový subwoofer!

No jo, ale diagnostika není skutečnost, že? Může vždycky někdo něco namítat aniž by měl důkaz? Hlavně, že chytrosti tito lidé pobrali, všude byli dvakrát, ale diagnostický program mu vyhodnotil, že repro do GM prostě hrajou špatně. To je opravdu výborná dedukce. Ať žije vlastní zkušenost, že?roman2277 píše:To jsem nepotřeboval.Diagnostický program mi to potvrdil.A bohužel to takto má většina modelů od Cleva.Jsou toho plná diskuzní fóra.Stačí se o to důkladně zajímat.