Náhodou jsem narazil na tuto diskuzi při hledání informací o stolních reprobednách k PC od Klipsh, ale nedá mi to neodpovědět.
Doporučuji
Klipsch Image S4 (1,600,-)
Sháněl jsem v březnu nová sluchátka a přecházel jsem z obyčejných geniusů "na něco lepšího". Původně jsem chtěl Sennheisery, ale po prozkoumání diskusí sluchatka.net jsem se rozhodlo pro Klipsche.
Seženeš je na více místech v ČR.
Poslouchám na nich: vážnou hudbu, akustické zpěváky (minimum kapely, žádný autotune), jazz, pop, rock, hardrock, metal, hardcore.
Na to, že poslouchám jen co nejkvalitnější MP3, protože zatím nemám FLAC přehravač, tak i přesto ohromující prokreslení zvuku na všech hladinách. Tvoří i super prostorový zvuk, takže jsou super i doma na filmy (v dobré zvukové kvalitě). A mají dost dobré a přesné basy. Vyvážený zvuk i když trochu líbivý.
A co je dost vypovídající je recenze na Cnet reviews ...
http://reviews.cnet.com/headphones/klip ... 77358.html
Jen několik sluchátek tam dostalo hodnocení "outstanding" a to ještě většinou o několik cenových tříd výše.
"The Klipsch Image S4 earphones offer up sound quality on par with and better than sets that cost many times as much; they are a spectacular choice for anyone looking for new earbuds."
Zatím jsou naprosto v pořádku a kabel se nijak nepoškozuje (je z takové netradiční gumy - uvidíš, pokud zakoupíš).
Good Luck!