Sluchátka na "ven"

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Sluchátka na "ven"

Příspěvek od HentaiRush »

Sháním nějáký sluchátka pro poslech při cestě do práce a podobně, tzn (polo)uzavřená. Původní plán byl koupit Koss Plugy (již jsem dříve měl, dokud jsem je neoddělal), ale pamatuju si, že byly místy až moc "hutný", tak bych klidně šel do nějákých náhlavních. PortyPro nechci, bo jsou hnusný jak prdel a ani zvuk z nich se mi nelíbí - navíc tyhle "náušní" sluchátka mi špatně seděj všechny, takže buď špunty nebo hrnce.

Půjde to na elektronickou hudbu, ale i vážnou hudbu (orchestry, soundtracky - zimmer, davis apod).

Cenovej limit ani moc není, pokud sluchátka vydržej 5let v celku, tak si klidně připlatím i za nějáký AKGčka. Ale čím míň, tím líp.

Tož poradíte? dík 8-)
Wannabe dickface... :]
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Sluchátka na "ven"

Příspěvek od Suke001 »

No vydrží klidně i 10 let, záleží jak se k nim budeš chovat :) bez cenového limitu ti neporadím :)
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Kdyby vyhovovaly in-eary - Shure SE215 a vyšší - mají vyměnitelný kabel, takže by měly vydržet věčnost.
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

No on cenovej limit lze těžko specifikovat. Hold tím myslím ideální adept v cena/výkon.
Wannabe dickface... :]
Raintaker
Nováček
Nováček

Příspěvek od Raintaker »

Náhodou jsem narazil na tuto diskuzi při hledání informací o stolních reprobednách k PC od Klipsh, ale nedá mi to neodpovědět.

Doporučuji Klipsch Image S4 (1,600,-)

Sháněl jsem v březnu nová sluchátka a přecházel jsem z obyčejných geniusů "na něco lepšího". Původně jsem chtěl Sennheisery, ale po prozkoumání diskusí sluchatka.net jsem se rozhodlo pro Klipsche.

Seženeš je na více místech v ČR.

Poslouchám na nich: vážnou hudbu, akustické zpěváky (minimum kapely, žádný autotune), jazz, pop, rock, hardrock, metal, hardcore.

Na to, že poslouchám jen co nejkvalitnější MP3, protože zatím nemám FLAC přehravač, tak i přesto ohromující prokreslení zvuku na všech hladinách. Tvoří i super prostorový zvuk, takže jsou super i doma na filmy (v dobré zvukové kvalitě). A mají dost dobré a přesné basy. Vyvážený zvuk i když trochu líbivý.

A co je dost vypovídající je recenze na Cnet reviews ...

http://reviews.cnet.com/headphones/klip ... 77358.html

Jen několik sluchátek tam dostalo hodnocení "outstanding" a to ještě většinou o několik cenových tříd výše.

"The Klipsch Image S4 earphones offer up sound quality on par with and better than sets that cost many times as much; they are a spectacular choice for anyone looking for new earbuds."

Zatím jsou naprosto v pořádku a kabel se nijak nepoškozuje (je z takové netradiční gumy - uvidíš, pokud zakoupíš).

Good Luck!
CPU: Core2 Duo E8400 3.00 GHz RAM: 2x 1GB 800 Mhz MB: Gigabyte GA-EP45-UD3P VGA: Leadtek 8800GT 512 mB HDD: WD IDE 250 gB PSU: Seasonic S12II-620 620W OS: W7 x64
Dvorix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dvorix »

Ono to zas taková sranda s výměnným kabelem není, protože i nezáruční výměna kabelu vyjde podobně jako koupě nového.

Nečekej, že ti tu budou lidi vypisovat miliardu věcí. Dej nějaký přehled vyhlídnutých kousků a pak se můžeme hnout. A rozpočet, protože se můžeme vrhat klidně ke custom špuntům.

Raintaker: podobná hodnocení najdeš i o Scullcandy a v drtivý většině je to odpad. Nikdy nevěřit plně průměru zákazníků na hodnotících/nákupních serverech, protože jejich většinou amatérský (množství věcí, které už mají nebo slyšeli) pohled na věc může být dost zavádějící.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“