No prave ze neni rychlejsisam_217 píše:heh vida, jedna GTX670 překonala tvé HD5850 Crossfire...aspoň nějakou tu evoluci ve výkonu karet člověk vidí...
Ted jdu zkusit crysis2 a BF3
Moderátoři: Walker1134, Wilik

No prave ze neni rychlejsisam_217 píše:heh vida, jedna GTX670 překonala tvé HD5850 Crossfire...aspoň nějakou tu evoluci ve výkonu karet člověk vidí...

Proc si radsi nekoupil HD 7950, zvlast kdyz se ted daji sehnat za 7,5K.Tak mi dneska prisla gigabytka GTX670 o moje prvni dojmy:

HEAD píše:Jo drivery(Adaptivni Vsync je genialni vec) a physX + sem ji mel za 5tisic.Tady proste at si nastavim cokoliv, tak to v ty hre funguje.
Treba ve worlds of tanks na ATI 5850 sem si nemohl zapnout AA v ovladacich, protoze:
1-kdyz sem zameril tanky, tak nemeli ten zelenej obrys a bez toho se to neda hrat.
2-Hra se strasne zadrhavala(lagovala)S GTX670 sem si nastavil 4x supersapmling a obrysy fungujou a nemam zadny lagy.
Zatim sem z karty nadsenej.Ma obrovskej vykon a je i po OC na max absolutne ticha.Vubec o ni nevim v zatezi.
Teplota 65°C i po oc v zatezi...
Radeon 5850 i na defaultu rval jako prase.To se vubec neda porovnat.
BTW ambient occlusion-pouzivat nebo ne?
Edit:Nv inspector-jedinej co sem nasel, tak to funguje jen jako Gpu-z a neda se tam nic nastavit.
http://imageshack.us/photo/my-images/140/beznzvuzd.jpg/

Jediný kde jsem ho použil byl COD MW3, je tam doporučovaný i Nvidií.DOC_ZENITH píše: Co se ambiement oclusion tče, já osobně ho nepoužívám

Riku píše:By mě zajímalo proč AMD tak se*e na ty drivery.. když jsem předtím měl X1950 tak mi v každý hře fungoval transparentní antialiasing a ejhle u 7850 to funguje asi tak že listy ve skyrimu jsou vyhlazený jen když na ně koukám z blízkosti 10 cm![]()
Přesně proto příští karta kterou beru je nejspíš nVidia..