chtěl bych vás požádat o radu, jestli někdo nevíte o nějaké interní čtečce paměťových karet do pozice 3.5"? Stačí mi, když bude podporovat SD/SDHC karty, ideálně i SDXC (není podmínkou). Když bude umět i Compact Flash nebo ostatní typy karet, uvítám to, ale není podmínkou.
Problém je, že všechny čtečky, které jsem našel, se připojují přes interní 10-pinový USB konektor do základní desky. Vzhledem k tomu, že moje PC je hotová sestava od Dellu, tak tenhle konektor bohužel prostě nemá. Hledám tedy buď:
- Čtečku, která se připojí přes klasický USB (typ A) konektor, ideálně i s "plechem" do zadní části PC (jako např. pro PCI karty) pro vedení a připojení kabelu do zadních USB portů PC
- Čtečku s interním 10-pin USB konektorem pro připojení do zákl. desky (to není problém, těch je dost) + nějaký řadič do PCI, který bude obsahovat tyto 10-pin USB konektory.
Díky moc za reakce.
P.S.: Na starším PC jsem si přidal interní čtečku 5.25" a komfort oproti externí čtečce do USB, kterou jsem nucen nyní používat, je nesrovnatelný. Takže ano - opravdu chci interní čtečku. To jen pro případ, že by chtěl někdo zmínit toto řešení...
A opravdu musí být 3.5", ne 5.25".