Guild Wars 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Kaldo
Začátečník
Začátečník

Re: Guild Wars 2

Příspěvek od Kaldo »

Taky o tom vazne premyslim. Dle videi a ze jsem jich par prosel, to vypada moc dobre.

Jinak tady jsou nejaky performance testy. Sice je to TH, ale alespoň ilustrativne :)

http://www.tomshardware.com/reviews/gui ... 268-6.html
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Je to pořád instancovaný jako GW1?
Kaldo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kaldo »

Krom dungeonu ne, takze klasika MMO.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

No úvodní lokace, ve kterejch jsem prozatim byl, instancovaný jsou...nevim, jestli to takhle bude do budoucna, nebo je to jenom kvůli prvotnímu náporu lidí, ale teď instancovaný jsou...
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

Funguje to asi jako zóny (instance) v SW:TOR. Pokud je mapa plná, přesune vás hra do overflow. V GW1 fungovaly instance úplně jinak.

Já začínám zítra a stále nevím, jakou profesi zvolit :-D Sice mě láká engineer, ale ten bude imho dost náročný na skill...

A těm, kteří jsou nerozhodnuti, zda hru koupit, doporučuji se podívat na live streamy na internetu, zejména na en.twitch.tv
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Kedlub64 píše:Funguje to asi jako zóny (instance) v SW:TOR. Pokud je mapa plná, přesune vás hra do overflow. V GW1 fungovaly instance úplně jinak.
Nevim, jak fungovaly instance v GW1, ale tady je original lokace a pak třeba 4 x overflow, takže klidně 5 verzí jedný lokace - takže ano, hra je (aspoň prozatím) instancovaná... včera jsme se pokoušeli s kamaráda dostat k sobě asi 15 minut a pak jsme to vzdali ...
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Začínám o GW2 docela uvažovat. Jedničku jsem nehrál a vím, že v ní šlo především o PvP. Mám pár otázek. Vydrží mi ta hra dlouho? Dá se hrát i sám? Rád si prostě občas zahraju sám a nechci se pokaždé tahat kvůli všemu s partou lidí.
Jak jsem zjistil, tak se expí asi docela rychle, což je škoda, ale možná bych to dokázal překousnout... WoWko jsem přestal hrát kvůli tomu, že se po dosažení max. lvlu prakticky jen raidovalo nebo arény, nic víc.
O co tam vlastně jde? Dojedu na 80lvl a co pak? Shánět stále lepší equip?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jednicku jsem nehral, ale dvojku 100% kupuju, tady neni co resit. Velmi pozitivni zkusenosti lidi kterym verim, takze neni o cem :-)

Hlavne lidi co hrali vsechno mozne, takze uz maji srovnani...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Tak opravdové srovnání a hodnocení bude možný až po delší době, ale zatim můžu říct, že se mi to líbí :-)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

No dobře, tak koupeno. Snad nebudu litovat :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
DEEREE
Nováček
Nováček

Příspěvek od DEEREE »

taky diky za ohlasy. ja asi jeste pockam jestli nebude nejaka aspon mensi sleva.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

sleva urcite nebude,maximalne muzes koupit ucet z druhy ruky

kazdopadne si myslim ze 1000kc za jednorazovej poplatek pro MMO je hodne dobra cena
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Nechci nic říkat, ale to instancování je dost hrozný. Ve WoWku se vám nestane, že se s někým nepotkáte, protože zrovna běhá v jiným serverovym okně.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Mastodont píše:Nechci nic říkat, ale to instancování je dost hrozný. Ve WoWku se vám nestane, že se s někým nepotkáte, protože zrovna běhá v jiným serverovym okně.
Je to pruda no, ale doufám, že je to jenom z toho důvodu, že je začátek a ty lokace jsou teď přeplněný lidma a později to vypnou.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

to instancovani se ridi poctem lidi v lokaci a je to rozhodne dobra vec,nic me ve wowku nesralo vic,nez kdyz jsem na jeden quest item s respawnem 10 minut cekal s 5 lidma najednou a jeste me ho vyzraly...

v GW2 jsou ty eventy taky poctem lidi omezeny,a pri takovym naporu X milionu lidi v zakladnich lokaci to proste musi bejt oddeleny,hold za cenu toho,ze se obcas nepotkate...ale cetl jsem,ze lidi v parte by to melo hazet k sobe,tak nevim
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Alfajk píše:hold za cenu toho,ze se obcas nepotkate...ale cetl jsem,ze lidi v parte by to melo hazet k sobe,tak nevim
Ja vim - nehaze :wink:
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

2Alfaik: Tak to potom neni MMO ale singleplayer s multakem aka diablo.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Mastodont píše:2Alfaik: Tak to potom neni MMO ale singleplayer s multakem aka diablo.
tak si precti oficialni popis hry a neprijde ti to tak divny,je to mmo s prvkama single RPG
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Vcera jsem dal rychle hodinu WvWvW a toto moc bavilo!
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak jsem to vcera mel cas jenom chvilku testnout.
Na best appearance + LOD na ultra se to hybe slusne vetsinou 60-120fps(takze jsem nahodil vsynchro a pohoda)
s 7950 + i5 na 4,2Ghz

Kdyz jeste pridam stiny na ultra a k tomu supersampling tak uz je to pro kartu celkem zahul.
Respektive je to tak 40-60 fps a tedy asi nic moc rezerva do vetsich bitek pak.

Vidite nejaky zasadni rozdil native vs supersampling? Koukal jsem ze listi stromu v dalce je lepsi a trava trochu v dalce, ale jinak rozdil skoro nepoznam. Podle me se to nevyplati nebo scenerie na zacatku neni zase tak ohromujici abych se z toho posadil na zadek :-)

Ve ct bude vice casu se do hry ponorit uz se tesim :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“