Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 3

Příspěvek od sam_217 »

durod píše:Ja litam/lital temer jenom firestorm(oman), je to o cviku litat nizko(nyni opet ne, viz dojebany below radar)....

Ale uz hraju pomene, kor po patchi, a jako relax po praci mi staci i 24 server + mensi pravdepodobnost, ze se v teamu budeme rvat o heli
Jako lítat nízko se nedá říct...to umim taky, prolítávat na caspianu mezi stromama, na firestormu pod trubkama a mezi nádržema, ale to je k ničemu, když lítáš moc nízko, gunner nemůže pouzžít TV, takže je odkázanej čistě na kulomet + jak lítáš nízko, není problém pro tanky na zemi tě sejmout kanónem...

Takže při zemi lítat jedině velkou rychlostí a jenom tehdy, když se kreješ před vzduchem...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Po pravdě já jsem rád když letím sám ,protože víc zabiju než když letím s někým. Když letí s tebou nějaký hráč tak má většinou termo kameru a krásně vidí vojáky a má prostor ke střelbě a tím pádem ti vybere hráče. Já si sice hráče označím ,ale nejlepší je přesedat z místa na místo.
Když budeš lítat u země tak tě odrovná T-90. K zemi letím jen když se chci schovat a nebo sestřelit tank.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

pokud lítáš nízko, tak tě tank sundá jak houno nebo hráč s rpg :D pokud jde po mě helina, tak do mě šije, počkám si až mě přeletí a pokud je nízko je to její konec :)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hold každý má své tahy. Pokud letím sám a jde po mě heli tak čekám až vypustí rakety já hodím světlice a pak jí zaměřím vystřelím jednu raketu pak znova zaměřím dám druhou no a pak už když je po zásahu tak jí dostřílím bud raketama normálníma a nebo přesednu do předu a kulometem jí odrovnám:)
U tanků je lehká věc. Já je vždy obletím ať jsem jim za prdelí a pak je rozstřílím přímo do zádi tanku. Málo hráčů je tak dobrých že stihne otočit dělo a odprásknout mě. Ale stalo se mi to.

To mě by spíš zajímali nějaké tipy s tou stíhačkou. Mě se sní nedaří pozabíjet ty lidi. Teď jsem třeba sundal teprve čtvrtou heli. To jde děsně pomalu.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
newbie5
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od newbie5 »

nevieš zabiť s ňou pechotu? Veď nič jednoduchšie nie je teraz po patchi, si nastav rocket pods, air radar, a flares/ecm, toto je asi najlepší loadout na jet. Helinu musíš dať pekne takmer všetko do nej aby si ju dal na jeden raz, ale na druhy nálet je už kaput ak ju nezabijú skôr iní spoluhráči, prípadne pristane, že ide opraviť a to je už ľahký cieľ. Keď sa ti podarí dať pekne do heliny, tak to máš istý double kill :twisted:
Na tú pechotu, ako som už hovoril použi rocket pods.
Ak sa nájdu na servery priemerný piloti tak to končí takto:
Obrázek
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no jo, ale vetsinou ty lamky ze stihacek vyskakujou...
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Musíš ho dát na jednu dávku, pak nevyskočí. :lol: Na pěchotu rakety? Nevím proč, ale já s nima ještě nikdy žádnýho vojáka nezabil, radši je sundavám kulometem. Tanky se tim likvidujou pěkně, ale pěchotu nemůžu zaboha trefit raketou. :sad:
Obrázek
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

tak ja litam na sipkach. prendavat pazouru na domereni na krysu moc nejde. a litat jen krysou je taky nic moc pac ji musim porad zvedat z podlozky a hrabat... a hrat to na levnym joysticku je naprd. chce to presnost uz od nulovy polohy... a to sme nekde kolem 4 litru za joy
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak tak to je nějaký frajer 44 killů. To bych chtěl taky. Já začnu střílet do heli a sundá mě zatím stíhačka. Mě by zajímalo jak se ty stíhačky dají rychle otočit ,protože já skoro ani nevystřelím a on už je otočenej a sundá mě. Musím na to nějak přijít a pak mi to třeba půjde tak rychle jako z heli.
newbie5
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od newbie5 »

ja hrávam v pohode s myškou, akurát mám pitch up nastavený ešte zvlášť na extra klávesu čo používam pri točení, či už vertikálnom alebo horizontálnom. No z jetu vyskakujú pravidelne všetci, sem-tam sa stane, že hneď nabúra a dá to kill ale inak vyskočia. Killy nazbieram jedine na vozidlách a pechote. Najlepší sú sniperi, kľudne sa vráti na vrch kopčeka aj 5x keď ho tam vkuse zabijem :D
Tie rakety teraz po patchi majú zvýšený damage a je s tým ľahšie sa trafiť ako s gulometom, aspoň pre mňa.

Vlastimil91: pri točení sleduj rýchlosť a udržiavaj ju na 310-315, potom nepriateľa ktorý točí príliš rýchlo alebo pomaly dobehneš a už budeš naháňať ty jeho :D (chce to len tréning)
Ale na "no-liferov" ešte nemám, tí ma dajú vkuse :(
Kolo na to som zarobil znova 41 killov :D
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem zase pár lidí pozabíjel. Jde to pomalu ale jistě. Dobře se lítá s tou stíhačkou HORNET. Ta se i skvěle otáčí řekl bych lepší jak F-35. Jsem zvědav dnes na tom DLC jak mi to půjde :)
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

jn s hornetem se mě taky lítá líp, f35 je taková neohrabaná a zdá se mě pomalá :D
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

newbie píše:ja hrávam v pohode s myškou, akurát mám pitch up nastavený ešte zvlášť na extra klávesu čo používam pri točení, či už vertikálnom alebo horizontálnom. No z jetu vyskakujú pravidelne všetci, sem-tam sa stane, že hneď nabúra a dá to kill ale inak vyskočia. Killy nazbieram jedine na vozidlách a pechote. Najlepší sú sniperi, kľudne sa vráti na vrch kopčeka aj 5x keď ho tam vkuse zabijem
Tie rakety teraz po patchi majú zvýšený damage a je s tým ľahšie sa trafiť ako s gulometom, aspoň pre mňa.

Vlastimil91: pri točení sleduj rýchlosť a udržiavaj ju na 310-315, potom nepriateľa ktorý točí príliš rýchlo alebo pomaly dobehneš a už budeš naháňať ty jeho (chce to len tréning)
Ale na "no-liferov" ešte nemám, tí ma dajú vkuse
Kolo na to som zarobil znova 41 killov
Přesně tak, na nolifery nemám taky, ti jsou prostě moc über, ale je to o tý rychlosti 310-315, někdo řiká přesně 313 +/-, s Su-35 je to těžší, F35 je úplně na ho*no(ale zase má silnej kulomet), protože kontrolovat rychlost - víc zpomaluje nebo když klesáš tak rychlejš zrychluješ a F35 vůbec neposlouchá tu rychlost, G seprostě nedá dostat na 9,9... to F/A 18 je vyrovnanější, takže když lítáš zatáčky a looping - loopingy so těžší protože tam hraje roli ta herní gravitace, takže při vzletu nahoru musíš přidávat afterburner, k zemi zase brzdit...tohle všecho v kokpitu dáš v pohodě, mega hroší to je, když máš tu rychlost kontrolovat bez kokopitu bez pohledu na rychlost v pohleduz 3tí osoby, abys víc viděl a dřív zahlíd nepřítele......tak to dělaj ti magoři a vyhrávaj proto, že sou v 3rd person a tu rychlost dokážou udržet "poslepu" vlastně...

Jinak pěchotu kulometem na joysticku za 700kč dávám...není to úplně lehký, ale dá se to...rocket podama sem zabil taky, ale to bylo z donucení, protože ten nezbeda mě lockoval iglou tak sem mu střemhlav z přeedchozího náletu na tank napálil rakety, ale jinak zásadadně jenom kulometem...mě je líto těch protihráčů vůči nim tak nespravedlivě střílet raketama do nich, když sou jen na nohou...ze stejnýho důvodu jako nestřílim RPGčkem do lidí...není to podle mě fér, RPG sou na tank a ne na lidi...ikdyž někdy na rushi v tunelech kde to tak dělaj všichni sem byl nucen taky to tak dělat, protože jinak se člověk výhry nedobere...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

To se divim že s timhle humanistickym přístupem ti to jde. Já hraju už jen rush kde je skoro jen pěchota. Teď chodim po nocích na conquest protože se snažim ulovit ten 350m headshot s L96
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

350m s L96 je easy. vylez si na firestormu na kopec a ulov si snipu na protejsi bazi. 800m mas jistejch. v lepsim pripade i 950 :D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jo to dělám jenže nějak se mi nedaří dát hlavu, strašně dlouho jsem takovýhle velko-flusy neprovozoval, to je furt metro seina bazaar ... a když se tam už dostanu a střílim tak jenom lovim snipery kolem mě protože tam leze vždy tak 5 kousků
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

http://mmoboost.cz/battlefield-3-premiu ... n-key.html

hmm tak asi nakonec jdu do toho, předtím jsem si to rozmyslel, ale už jsem dohrál všechny singleplayer hry co mám, tak snad mě mulťák BF3 bude bavit :roll:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

abys potom nebyl znechucen :lol:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »