newbie píše:ja hrávam v pohode s myškou, akurát mám pitch up nastavený ešte zvlášť na extra klávesu čo používam pri točení, či už vertikálnom alebo horizontálnom. No z jetu vyskakujú pravidelne všetci, sem-tam sa stane, že hneď nabúra a dá to kill ale inak vyskočia. Killy nazbieram jedine na vozidlách a pechote. Najlepší sú sniperi, kľudne sa vráti na vrch kopčeka aj 5x keď ho tam vkuse zabijem
Tie rakety teraz po patchi majú zvýšený damage a je s tým ľahšie sa trafiť ako s gulometom, aspoň pre mňa.
Vlastimil91: pri točení sleduj rýchlosť a udržiavaj ju na 310-315, potom nepriateľa ktorý točí príliš rýchlo alebo pomaly dobehneš a už budeš naháňať ty jeho (chce to len tréning)
Ale na "no-liferov" ešte nemám, tí ma dajú vkuse
Kolo na to som zarobil znova 41 killov
Přesně tak, na nolifery nemám taky, ti jsou prostě moc über, ale je to o tý rychlosti 310-315, někdo řiká přesně 313 +/-, s Su-35 je to těžší, F35 je úplně na ho*no(ale zase má silnej kulomet), protože kontrolovat rychlost - víc zpomaluje nebo když klesáš tak rychlejš zrychluješ a F35 vůbec neposlouchá tu rychlost, G seprostě nedá dostat na 9,9... to F/A 18 je vyrovnanější, takže když lítáš zatáčky a looping - loopingy so těžší protože tam hraje roli ta herní gravitace, takže při vzletu nahoru musíš přidávat afterburner, k zemi zase brzdit...tohle všecho v kokpitu dáš v pohodě, mega hroší to je, když máš tu rychlost kontrolovat bez kokopitu bez pohledu na rychlost v pohleduz 3tí osoby, abys víc viděl a dřív zahlíd nepřítele......tak to dělaj ti magoři a vyhrávaj proto, že sou v 3rd person a tu rychlost dokážou udržet "poslepu" vlastně...
Jinak pěchotu kulometem na joysticku za 700kč dávám...není to úplně lehký, ale dá se to...rocket podama sem zabil taky, ale to bylo z donucení, protože ten nezbeda mě lockoval iglou tak sem mu střemhlav z přeedchozího náletu na tank napálil rakety, ale jinak zásadadně jenom kulometem...mě je líto těch protihráčů vůči nim tak nespravedlivě střílet raketama do nich, když sou jen na nohou...ze stejnýho důvodu jako nestřílim RPGčkem do lidí...není to podle mě fér, RPG sou na tank a ne na lidi...ikdyž někdy na rushi v tunelech kde to tak dělaj všichni sem byl nucen taky to tak dělat, protože jinak se člověk výhry nedobere...