Steam region
Moderátor: Baneshee
- Frky
- Začátečník

-
Steam region
Dneska jsem zapnul STEAM a koukám, že najednou mohu koupit hry, který dřív nešly kvůli regionu. Stejně tak mám na steamu ceny v dolarech, máte to taky, nebo je tam nějaká změna?
Pokud se lognu na svuj účet, tak je to v E, ale dřív to bylo i v prohlížeči.
Pokud se lognu na svuj účet, tak je to v E, ale dřív to bylo i v prohlížeči.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Steam region
Mám to tak teď taky, ale určitě je to jen dočasný. Pravděpodobně něco upgradují. Bloklý hry by ti asi stejně koupit nešly.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Frky
- Začátečník

-
ˇMaj to nějaký spadlý no... je to škoda... nechystá se na někdy nějaká změna? štve mi že spousta her nejde takhle koupit 
- Demonoid126
- Začátečník

Zdravim, me to ted pise nelze se pripojit omg.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Servery jsou uz hodku a pul down.
Concurrent Steam Users: current 0
http://store.steampowered.com/stats/
Concurrent Steam Users: current 0
http://store.steampowered.com/stats/
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Frky
- Začátečník

-
Mají no, stačí se podívat na graf loglejch userů, je tam pěknej pád k nule 
- Demonoid126
- Začátečník

Panove diky jsem myslel ze je neco ume.
- Demonoid126
- Začátečník

Uz to jede
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jaký třeba? Některý hry bethesdy (Skyrim, Rage)..nic víc mě nenapadá. Co tam je ještě u nás bloklý ?Frky píše:ˇMaj to nějaký spadlý no... je to škoda... nechystá se na někdy nějaká změna? štve mi že spousta her nejde takhle koupit
Mimochodem Skyrim i Rage mám na steamu koupený, ikdyž jsem ty steam klíče kupoval jinde (game.gamesplanet).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck